Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Грудень — це час для читання найдобріших та найсвітліших історій, наповнених дружбою, пригодами, дивами та очікуванням Різдвяних свят! Ділимось саме такими історіями, які точно сподобаються нашим маленьким читачам та читачкам.



«Хлопавка для Різдвозавра», Том Флетчер


Це новий активітібук на основі серії про Різдвозавра! Тут на читачів чекають одразу дві різдвяні історії, сповнені пригод, — «Крампетвечір» і «Чарівний Північний полюс», — а також різноманітні жарти і подарункові головоломки, веселі святкові факти, смачні різдвяні рецепти і ДИНОвижні ідеї для прикрашання.

Вік: 9-12 років.

«Різдвяний Бука», Тетяна Стрижевська

Після зустрічі з Різдвяним Букою двох друзів — Власа і Таську — захоплює вир пригод і навіть мандрівка в часі! Хто такий Бука, чому він викрадає в дітей різдвяні подарунки і чи здійсниться Власове найбільше бажання, ви дізнаєтесь, прочитавши цю захопливу повість.

Вік: 6-12 років.



«Одного разу на Різдво», Надійка Гербіш

Одного разу на Різдво
У цій дивовижно світлій та домашній казці живе справжній дух Різдва. Родина їжачків – тато, мама та троє їхніх діток – не лише разом готуються до свята, переказують історію про народження Ісуса, а й приймають несподіваних гостей - двох маленьких ховрашат, які заблукали у лісі. Усі разом вони вчаться бути мудрими, розважливими і відкривати серця для доброти

Вік: 6-8 років.



«Подарунок», Олександр Шатохін


Книжка-картинка «Подарунок» розповідає про звичайнісіньке Зайченя, яке прокинулось від гуркоту. Виявилось, що на дах його будиночка впав подарунок. Що? Де? Звідки? Зайчик вирушає в дорогу, щоб знайти того, хто загубив подарунок.

Вік: 3-5 років.



«Різдвяна шапка янголинки», Грася Олійко


Напередодні Різдва Янголинка розсіює над містом святковий настрій. Коли це раптом вона зустрічає бездомне кошеня, яке потерпає від холоду й голоду. Маленькому треба допомогти, вирішує Янголинка. Адже Різдво — це час для добрих вчинків і святкових див…

Вік: 3-5 років.




Бонус: три дитячі різдвяні книги, які от-от приїдуть з друкарні! 

(Вкажіть свою електронну пошту у відповідному полі на сторінці книги, яка вас зацікавила, — і ми повідомимо, коли вона з'явиться у продажу)


«Сантана Суперклаус. Остання Хранителька Свята», Слава Світова
Сантана Суперклаус. Остання Хранителька Свята

А що, як подарунки всім дітям на світі приносить не дідусь із білою бородою, а шалена бабця з фіолетовим волоссям? Незадовго до Різдва Сантана Суперклаус вирішує розвінчати цей різдвяний міф. Але, здається, вона й сама не дуже знає, хто вона така... Сантана пірнає у вир найшаленіших пригод та крок за кроком повертає собі себе.

Передпродаж до 17 грудня — за посиланням.

Вік: 9-12 років.

«Диво на вулиці Ебенезера», Кетрін Дойл
Диво на вулиці Ебенезера

Неймовірна різдвяна історія про родинне тепло і затишок, любов і радість, створена за мотивами вічної класики — «Різдвяної історії» Чарльза Дікенса.

В різдвяний час десятирічному Джорджу особливо хочеться свята й батьківської уваги. Але що ж удіяти, якщо його батько — вічно заклопотаний бізнесмен, який заборонив Різдво у їхньому домі?

Вік: 9-12 років.


«Кіт Левчик і Святий Миколай», Наталка Малетич
Кіт Левчик і Святий Миколай

В одному незвичайному місті можна зустріти дуже незвичайного кота Левчика — котячого мера. В країні лихо, тож Левчик працює, не покладаючи лап. А ще мріє вирушити в мандри, до своєї любої матусі-киці. Одного дня він наважується написати листа святому Миколаєві й розповісти про свою мрію...

Вік: 6-8 років.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage