Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Рудюк Анастасія

Лише уявіть запах приготованої власноруч італійської пасти, над якою не потрібно чаклувати годинами. Або смак свіжозвареної кави тоді, коли всі сплять, а ви вже починаєте свій день. Осінь створена саме для моментів затишку та спокою. Старий Лев підготував для вас кілька книг про кулінарію, каву та вино, щоб цієї осені вам вдалося створити власну атмосферу затишку.

Нові кавові правила

«Нові кавові правила» Джордан Майклмен

«Життя твого улюбленого горнятка кави починається з ягоди, яку ти, можливо, використав би для приготування пирога, а не заварював з неї напій».

Що ви знаєте про каву, яку п’єте щодня? Впізнаваний аромат, гіркі нотки в смаку та збадьорливий ефект. А ви знаєте, що існує понад дві тисячі сортів кави та сотні способів її приготування?

Автори книги «Нові кавові правила» розповідають одну цілісну історію подорожі кавових зерен з плантацій у ваше горня. У книжці зібрані 55 кавових правил та рекомендацій. Читачі та читачки мають нагоду дізнатися про основи варіння, зберігання та споживання кави. Окрім того, автори книжки розповідають поширені міфи про каву та різноманітні цікавинки.

Ми певні, що опісля прочитання «Нових кавових правил» ваше щоденне кавування стане цілим ритуалом.

Італійські страви з Джеймі Олівером

«Італійські страви з Джеймі Олівером»

«Незмінною рисою Італії є те, що італійці ставляться до їжі з великим ентузіазмом. Італійська кухня завжди була доступною для усіх і перебувала в центрі всього, чим займаються італійці».

Традиції та самобутність Італії краще куштувати на смак. Джеймі Олівер два роки подорожував Італією та досліджував їхні страви. Він зустрічався з мамами та бабусями, деякі мали понад 50 років досвіду готування.

Джеймі Олівер ретельно записував кожен рецепт та поєднання інгредієнтів. В книжці зібрані понад 150 автентичних рецептів італійської кухні. До кожного рецепта Джеймі подає калорійність та баланс інгредієнтів. А все для того, щоб ви змогли відтворити смак Італії на власній кухні.

Неважливо чи були ви до того в Італії, адже вам точно закортить дізнатися більше про цю країну після дослідження книжки Джеймі Олівера.

Wine Folly. Усе, що треба знати про вино

«Wine Folly. Усе, що треба знати про вино» Джастін Геммек, Мадлен Пакетт

«Вино = наука + мистецтво»

Чи бувало у вас таке, що ви блукали полицями з вином в супермаркеті й не знали, що прихопити з собою на вечерю? Обирати вино для осіннього вечора можна за ціною, за красивими етикетками, гарними назвами. Або ж прочитати книжку «Wine Folly» й перетворити кожен вибір вина на дегустацію смаків та дослідження виноробних регіонів.

Джастін Геммек та Мадлен Пакетт розповідають головне, що потрібно знати про вино. Просто, цікаво та ще й з кольоровими діаграмами та ілюстраціями! Ви дізнаєтесь, які саме напої називають винами. Як правильно прочитувати характеристики та маркування вина. А ще знатимете поєднання їжі з різними винами і як проводити дегустації.

Це практичний путівник для тих, хто хоче куштувати вино й відчувати все багатство смаку. А після прочитання книжки можна влаштувати з близькими власну дегустацію вин!

Підкори свою кухню. Рецепти, що додають сил і натхнення

«Підкори свою кухню. Рецепти, що додають сил і натхнення» Енн Баррел та Сюзанна Ленцер

«Кухарство — не якась хитромудра наука. У ньому достатньо оволодіти основами й сумлінно їх застосовувати».

У всіх бувають часи, що нічого не хочеться готувати. Тим паче — вивчати складні рецепти й годинами стояти на кухні. Енн Баррел руйнує стереотип, що готування — це довго, складно й виснажливо.

У книжці «Підкори свою кухню» — близько сотні рецептів страв, які можна знайти в меню найкращих ресторанів. Канелоні з цукіні, флан з рікоти, тортилья еспаньйола. Звучить складно? Енн Баррел детально розписує кожен рецепт разом із вказівками до готування. Завдяки цій книжці ви засвоїте екзотичні й вишукані страви, які можна готувати просто й з насолодою. Ви точно здивуєте своїх близьких, влаштувавши вечерю з таких страв.

Кухня Карпат. Від простої їжі до делікатесів

«Кухня Карпат. Від простої їжі до делікатесів» Сергій Пожар

«Кажуть, є кухня польська, угорська, румунська, єврейська, російська, українська, вірменська, багато інших, а от галицької як такої нема, все запозичено».

Галицька кухня. Що це? Це бограч, лечо, пироги та шніцелі. Кухню Галичини творили різні національні меншини, доповнюючи її своїми смаковими поєднаннями та інгредієнтами. Чи можна стверджувати, що галицька кухня — це лише про запозичення та вплив? Ні. Галицька кухня — це унікальні смакові поєднання, що стали автентичними від будь-якої іншої національної кухні.

Кулінар та блогер Сергій Пожар зібрав рецепти галицької кухні, починаючи від закусок до напоїв та пляцків. Це чудова нагода познайомитися з карпатською кухнею людей, які зберігали ці рецепти й передавали їх своїм дітям та онукам.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage