Stary Lev Logo

Лише поштою

Видавництво Старого Лева

Кухня Карпат. Від простої їжі до делікатесів

Серед страв галицької кухні — бограч, чорба, лечо, кнедлики, сегединський гуляш, пироги, шніцелі і багато інших колоритних страв, люблених нині гурманами. То ж яка вона справжня галицька кухня? Різноманітну і багату кухню Галичини здавна творили різні національні меншини, які тут проживали, наповнюючи її своїми традиціями.

У цій книжці знайдете дбайливо зібрані відомим кулінаром і блогером Сергієм Пожарем рецепти та з душею приготовані страви, у яких відображено симбіоз кухонь усіх тих, хто проживав на території від Карпат до Львова, познайомитеся із так званою карпатською кухнею простих людей, які здавна зберігали і передавали рецепти своїм дітям та онукам.

chevronДетальніше про книгу
Дизайн обкладинкиДмитро Подолянчук
ІлюстраторСергій Пожар
СеріяКулінарія (Нон-фікшн), Книги українських авторів
ВікДорослі
Рік видання2022
К-сть сторінок336
Вага1250
Розміри189x246 мм
ISBN978-617-679-579-7
Паперова книга
У наявності
800.00 грн

Термін обробки та відправки замовлень складає 1-5 робочих днів.

Способи оплати й доставки

payment Банківською карткою або готівкою (під час отримання)
shipping «Нова пошта»(відділення/кур'єрська доставка), «Укрпошта» (на відділення по Україні/ за кордон)
nova-poshta

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

Разом з цим товаром купують

Вам може бути цікаво

imageimage