Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хоменко Марія

Шукаєте, що почитати? Зібрали для вас п’ятірку книг для читачів різного віку, які сподобалися тисячам книгоманів. Певні, серед цих книг ви знайдете видання до смаку ;)

 Різдвозавр та список Нечемнюхів. Книга 3

«Різдвозавр і список Нечемнюхів», Том Флетчер

Усі вже знають про списки Чемненьких та Нечемнюхів, правда ж? А про суперсекретний пристрій Санти, який він ЗАВЖДИ звіряє двічі? Що ж, цьогоріч Різдвозаврові доведеться відшукати дітлахів, які опинились у списку Нечемнюхів, аби допомогти їм пізнати справжній дух Різдва, виправити помилки, вугільні грудки обернути на цукерки... а з Нечемнюхів перетворитися на Чемненьких! Адже Санта вірить, що всі діти заслуговують на другий шанс.

Читайте про пригоди Різдвозавра та його друзів на сторінках книг «Різдвозавр», «Різдвозавр і Зимова Відьма», «Різдвозавр і список Нечемнюхів» та «Різдвозавр. Книжка-картинка».

 Місто дівчат

«Місто дівчат», Елізабет Ґілберт

Це інтригуючий роман про жіночу сексуальність і свободу, про відвагу бути собою і право жити так, як тобі хочеться. А ще — історія дуже незвичайного кохання, на яке наклала свою тінь війна, та справжньої дружби, яку нелегко знайти, зрозуміти та оцінити.

Роман починається 1940 року, коли дев’ятнадцятилітню Вівіан Морріс виганяють з престижного коледжу. Батьки відправляють доньку на Мангеттен до тітки — власниці невеликого, проте дуже ексцентричного театру. Несподівано для себе Вівіан опиняється у справжньому вирі довоєнного богемного життя. Знайомства із зірками, незвичайні театральні постановки, нестримний секс, ріки алкоголю і відчуття цілковитої свободи спершу заворожують та спокушають, а потім вибивають землю з-під ніг. І це лише початок шляху Вівіан довжиною в життя…

 Спитайте Мієчку

«Спитайте Мієчку», Євгенія Кузнєцова

На сторінках роману – три покоління жінок, кожна зі своєю історію, які розуміють одна одну з півслова, рішення, які приходять самі собою, варто лиш почекати, жарти, несподівані повороти сюжету та кумедні ситуації, в якій втрапляють героїні, сміх крізь сльози, а також світлий сум.

Що робити сестрам, яким так легко загубитися у власних думках і бажаннях у великому місті? Все наче й добре, але хочеться поставити життя на паузу, хоча б до вересня, та повернутися у місце свого дитинства. Заплетені стіни старого будинку відгороджують від усього світу з його безліччю питань, а бабуся Тея нічого не запитує, зате завжди поруч.

Але літо час не спиняє: на порозі будинку з’являються люди з колишнього, теперішнього і майбутнього життя. Всі у цьому домі — і самі сестри, і бабуся, і індійська кузина, і розгублена мама, і навіть рудий кіт без імені — на порозі змін. Літо іде, ростуть гарбузи на експорт, розмови не стихають, а проблеми і рішення біжать наввипередки.

 Мистецтво війни

«Мистецтво війни», Сунь-Дзи

Це філософсько-стратегічний твір давньокитайського мислителя і військового стратега, що присвячений різним аспектам війни: від планування нападу до ведення бою та здобуття перемоги. Ця книжка вже давно стала культовою, проте зараз особливо актуалізувалася, тож радимо до прочитання!

Перекладач, історик філософії Сходу, переконаний, що викладені в книзі ідеї і поради стосуються не лише стратегії бою і завоювання, але й усієї діяльності людини, зокрема й бізнесу.

 Джуді Муді та королівське чаювання. Книга 14

«Джуді Муді і королівське чаювання», Меґан МакДоналд

У Джуді Муді фіолетово-королівський настрій! Виявляється, колись Муді (тобто їхні сміливі предки) жили в Англії. Тож, якщо вірити нотаткам її дідуся, Джуді навіть може бути родичкою — королівські фанфари, будь ласка, — самої королеви! Може, вже час пакувати її фіолетовий халат для ночівлі у Букінгемському палаці? Але от халепа, а якщо її прадідусь у тринадцятому коліні не був королівської крові?.. Тепер Джуді має справжню королівську таємницю, яку воліє сховати десь у підземеллі, особливо від Джесіки Фінч-Зрадинч!

Більше про пригоди веселунки Джуді, а також її брата Стінка читайте у серії книг Меґан МакДоналд.

#тижденьчитання #КнигаНаВійні

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage