Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

На Wholesome Direct 2024 анонсували продовження гри про туконі — Tukoni The Forest Keepers (Туконі: Хранителі Лісу), яка вийде у 2025 році. Це мила і затишна пригодницька головоломка у всесвіті Туконі, створеному українською художницею Оксаною Булою. Туконі можна зустріти у книжках «Ведмідь не хоче спати», «Зубр шукає гніздо», «Туконі — мешканець лісу» та «День народження ялинки», а також серії листівок, світшотів, значків та інших сувенірів від Оксани Були.

Дії гри Tukoni The Forest Keepers розгортаються у чарівному лісі, в якому живуть духи лісу Туконі. Ці дивовижні істоти присвячують своє життя допомозі лісовим тваринам у їхніх повсякденних справах, забезпечуючи гармонію і мир у своєму затишному домі. Гра спирається на коротку гру «Туконі: Пролог», випущену в Steam у 2020 році, яка підкорила серця сотень тисяч гравців по всьому світі.

«Ідея створити повноцінну гру у всесвіті Туконі була нашою мрією з моменту випуску "Туконі: Пролог" наприкінці 2020 року, — каже Олексій Фурман, засновник Dream Operator. — Ми планували розпочати pre-production гри на початку 2022 року, але змушені були відкласти його на понад рік через повномасштабне вторгнення».

Dream Operator планує випустити «Туконі: Хранителі Лісу» у 2025 році. Гра буде доступна на Steam та Epic Games Store, але можливі також релізи на інших платформах.

   

Dream Operator – це маленька незалежна ігрова студія з України, яка планує присвятити себе створенню захоплюючих ігор. Вона була заснована Олексієм Фурманом та Микитою Богдановим, двома друзями, які вже понад п'ять років разом створюють ігри та інтерактивні проєкти.

Для отримання додаткової інформації про «Туконі: Хранителі Лісу», будь ласка, відвідайте сторінку на Steam або стежте за Dream Operator у Twitter.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage