Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

З 8 по 11 квітня у місті Болонья в Італії триває щорічна книжкова подія світового масштабу — Болонський ярмарок дитячої книги 2024, і Видавництво Старого Лева вже традиційно стало одним з учасників цієї події!

Минулоріч у ярмарку взяли участь понад 1400 експонентів із близько 90 країн світу, а Видавництво Старого Лева стало переможцем Bologna Prize for the Best Children’s Publishers of the Year в категорії Європа!

Видавництво Старого Лева цьогоріч має власний стенд, основою дизайну якого стали ілюстрації Оксани Драчковської до книги «Тихо! Триває репетиція» Віктора Мартинюка.

Загалом Україну з національним стендом представляють 20 видавництв: Маміно, Віват, Моя книжкова полиця, Читаріум, Tyanachu, НК-Богдан, Книги 21, Видавництво «Жорж», ІРІО, Видавництво Старого Лева, Видавництво Видавництво, Каламар, Ранок, АССА, Парасоля, проєкт Better Time Stories, Вільний вітер, Крокус, Мала академія наук України та Літературна агенція OVO. Український національний стенд оформлений ілюстраціями Олександра Шатохіна з «тихої книжки» «Жовтий метелик». На сайті Українського інституту книги зазначають: «Таку візуальну репрезентацію доповнюватимуть листівки з інформацією про загиблих і депортованих Росією українських дітей, про загиблих письменників і перекладачів на війні або через війну, про зруйновані російською армією об’єкти культурної інфраструктури, зокрема бібліотеки. А також матеріали про українські видавництва, книги яких будуть представлені на національному стенді».

Радіємо, що і цьогоріч ми маємо змогу долучитися до події світового рівня, зустрітися з колегами-видавцями з інших країн та розповісти про українську книгу на весь світ!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage