Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ще дві майстерки для дітей провели в рамках міжнародного проєкту «Book=Life», українським партнером якого є «Видавництво Старого Лева». Цього разу амбасадорки «Видавництва Старого Лева» Оксана Зьобро та Наталка Малетич  забавлялися з учнями Львівського ліцею № 5 ім. Іванни та Іллі Кокорудзів.

Разом з Оксаною Зьобро малеча читала книгу Слави Світової «Потаємна суперсила». Надихнувшись головною героїнею книги, сміливою дівчинкою Ніною, дітки і самі стали супергероями, віднайшовши та намалювавши свою суперсилу. А письменниця Наталка Малетич читала дітлахам свою книгу «Привид, який не міг заснути». Учні були в захваті від доброго і дружелюбного привида і зробили багацько паперових привидів власноруч. 

Нагадаємо, що основна мета проєкту «Book=Life» — це популяризація читання серед дітей та юнацтва. В рамках проєкту передбачено проведення майстер-класів та воркшопів для різних вікових груп (від малечі до дорослих) у містах в різних країнах, створення виставок про читання і зустрічі з великою кількістю людей, котрі обожнюють книжки та люблять читати.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage