Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Друзі, поспішаємо поділитися неймовірною новиною! Поетична збірка Артура Дроня «Тут були ми», оформлена Катериною Сад, вийде шведською мовою у перекладі Мікаеля Нюдаля у спільному проекті двох видавництв «Ariel förlag» та «Ellerströms förlag»! Пропозиція від видавця з'явилася одразу ж у перший день анонсування книжки на сайті та в соцмережах «Видавництва Старого Лева». Щиро дякуємо за ідею та докладені зусилля українській поетці Юлії Мусаковській, без участі якої це було б неможливим.

Це буде видання 30 вибраних віршів зі збірки, а також післямови Артура, вступу та кількох коментарів до його віршів. Вибір текстів та редагування — Юлії Мусаковської. Обкладинка буде така ж, як у оригінального видання, авторства Катерини Сад. Збірку опублікують вже наприкінці листопада. Видавець та перекладач Мікаель Нюдаль розповідає, що мета цього проекту знайомство шведських авторів із сучасною українською поезією у книжковій формі.

Автор збірки Артур Дронь – поет, івент-менеджер Старого Лева, який з початком повномасштабного вторгнення пішов добровольцем у лави ЗСУ, де служить і нині. Вірші з книги «Тут були ми», написані на фронті, але вони не про війну. Вони про людей, які люблять більше, ніж бояться. Які були тут і не пішли звідси. Такою мовою солдати згадують своїх, а діти пишуть листи на аркушах шкільного зошита. Нею говорять про біль і надію. Прощаються і люблять. Тож так по-особливому цінно, що світова читацька спільнота матиме змогу познайомитися з такими важливими для всіх нас текстами.

Вітаємо Артура з цією новиною й нагадуємо, що передпродаж книги «Тут були ми» триває. Передзамовити книгу з листівкою з автографом, ілюстрацією і посиланням на запис авторських читань віршів можна на сайті Старого Лева за посиланням. Увесь прибуток від продажу цього видання буде перераховано у благодійний фонд «Голоси дітей», що надає безкоштовну психологічну допомогу дітям та родинам, які постраждали від війни.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage