Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Видавництво Старого Лева» за підтримки програми Європейського Союзу «Креативна Європа» підготувало для українських читачів яскраву новинку – «Надзвичайний Норман». Книжка-картинка авторства британського письменника та ілюстратора Тома Персіваля розповість маленьким читачам про мистецтво бути собою та сприйняття себе, адже кожен із нас – надзвичайна особистість!

У центрі історії – хлопчик Норман. Він завжди був нормальний, абсолютно нормальний... аж доки одного дня у нього не виросли крила! Крила були неймовірні, та він не знав, як на це відреагують батьки та друзі, адже Норман завжди був такий звичайний.

Це смілива і натхненна історія про мужність бути інакшими та насамперед — про мужність лишатися собою. Бо вирізнятися насправді надзвичайно! А ще книга підкаже маленьким читайликам та їхнім батькам як впоратись з хвилюванням щодо своєї інакшості та як перетворити свою унікальність на суперсилу.

«Це така зовсім невеличка книжечка, що зачіпає дуже важливі і важливі питання. Питання, з якими рано чи пізно стикається кожен, хто має здатність мислити щиро і відкрито: хто я? що я? як мені з цим бути? Думаю, від здатності знайти на ці питання відповідь великою мірою залежить наша спроможність реалізуватися в житті, а чи й просто бути щасливими. Для перекладача роботи з цим текст(ик)ом було небагато, натомість задоволення вона принесла чимало. Як кажуть англійці, enjoy — тіштеся: воднораз і словами, і малюнками, і думками, до яких вони спонукають», — ділиться думками про книгу перекладач Андрій Маслюх.

Том Персіваль британський дитячий письменник та ілюстратор. Почав малювати відтоді, як навчився тримати олівець, і вигадував історії скільки себе пам’ятає. Живе у Ґлостерширі з дружиною і двома синами. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage