Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Разом з вами ми зібрали 1130 книг для Вільнянської центральної бібліотеки, що знаходиться у прифронтовій зоні Запорізької області! Збір тривав на Coffee, Books & Vintage #5, що відбувся 14-15 вересня у Львові на території !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26).

У ці дні відвідувачі Coffee, Books & Vintage #5 приносили книги з домашньої бібліотеки, а також передавали на збір нові видання, придбані на події! Читачі Вільнянської центральної бібліотеки дуже хотіли отримати більше художніх, пізнавальних та галузевих видань для дорослих та дітей від українських та закордонних авторів, тож з вашою допомогою ми зможемо закрити цю потребу! Ми дбайливо спакуємо усі книги та відправимо у місто Вільнянськ.

Нагадуємо, що Вільнянська громада розташована у прифронтовій зоні Запорізької області та протягом повномасштабної російсько-української війни зазнала значних руйнувань. Та попри обстріли, життя триває. У громаді мешкає близько 14 тис. жителів, з моменту повномасштабного вторгнення до них доєдналося понад 4 тис. внутрішньо переміщених осіб. 

Дякуємо усім, хто долучився до цієї ініціативи! Разом — сильніші!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage