Stary Lev Logo

«Шляхетна кухня Галичини»: кулінарна розмова з Маріанною Душар, Ігорем Лильом та Костянтином Грубичем у Києві

13.07.2023 19:00Київ. Книгарня «Сенс» (вул. Микільський провулок, 1)
«Шляхетна кухня Галичини»: кулінарна розмова з Маріанною Душар, Ігорем Лильом та Костянтином Грубичем у Києві

13 липня о 19:00 запрошуємо на розмову про гастрономічно-історичну новинку від Старого Лева – «Шляхетна кухня Галичини». Її автори – історик Ігор Лильо та дослідниця галицької кухні Маріанна Душар – привідкривають читачам залаштунки життя найвідоміших аристократичних родів Галичини наприкінці ХІХ — початку ХХ століть. Про роботу над книгою, про закулісся життя аристократів, унікальні переписи страв та чим дивувала кухян понад століття тому – у розмові авторів книги із модератором, журналістом Костянтином Грубичем. Чекаємо вас у Книгарні «Сенс» (Київ, Микільський провулок, 1). Вхід вільний.

 

«Шляхетна кухня Галичини»: 

Книга розповідає про культуру та гастрономічні вподобання най­відоміших аристократичних родів Галичини наприкінці ХІХ — початку ХХ століть. Культура кухні, застільної бесіди, звичаїв соціальної групи, що вже практично зникла з мапи Східної Європи, опинились у центрі уваги авторів. Оригінальні методи дослідження, застосовані під час її написання, дозволять не лише спробувати високу галицьку кухню на смак, а й відчути себе частиною незвичайної епохи та її людей.

 

Ігор Лильо – український історик. Дослідник історії України, Галичини, Львова, антрополог та знавець галицької кухні. Директор ГО «Інститут Галицької кухні».

Маріанна Душар – дослідниця галицької кухні, авторка проектів «Пані Стефа» та «Seeds&Roots».

Костянтин Грубич – журналіст, телеведучий, автор книги «Смачна країна».

Вам може сподобатися

Шляхетна кухня Галичини
Паперова

Ігор Лильо

Шляхетна кухня Галичини
1300.00 грн
+130 буксів 
Переглянути

Рекомендовані події

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно