14 травня о 15:00 запрошуємо на смачну розмову про історію галицької кухні. Про кулінарні традиції регіону, унікальні рецепти, страви буденні та святкові, зовнішні впливи та внутрішній трансформації кухні говоритимемо з Маріанною Душар – авторкою проектів «Пані Стефа» та «Seeds&Roots», книги «Шляхетна кухня Галичини», Юлією-Авророю Огородник – дослідницею їжі, авторкою телеграм-каналу «Модерна спіжарка», Всеволодом Поліщуком – ресторанним маркетологом, засновником «Клубу галицької кухні».
Зустріч відбудеться у межах фестивалю «Сoffeе, books & vintage». Чекаємо вас на території !FESTrepublic (м. Львів, вул. Старознесенська 24-26).
Коментарі
Щоб залишити коментар, необхідно