Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хоменко Марія

Сьогодні ділимося книжками, що сприяють успіху в бізнесі й особистому житті, а після перемоги, або вже й зараз будемо застосовувати їх на практиці!

 

«Бліцмасштабування», Рейд Гоффман, Кріс Є

Конкуренція у бізнесі в епоху мереж надзвичайно жорстка: всього за одну ніч хтось може збанкрутувати, а хтось — розбагатіти. Та водночас інтернет дарує небачені можливості. Вчасно обрана правильна стратегія бліцмасштабування може забезпечити гіперзростання бізнесу. Автори цієї книжки детально розкажуть, коли і як слід удатися до бліцмасштабування, щоб привести компанію до успіху.

 

«Передбачувана ірраціональність», «Чесно про (не)чесність» і «Добре бути ірраціональними. Як мислити нелогічно та отримувати несподівані переваги», Ден Аріелі

У книжці «Передбачувана ірраціональність» поведінковий економіст Ден Аріелі спростовує наше уявлення про те, що ми поводимось виключно раціонально. Професор досліджує щоденні ситуації та показує, як очікування, емоції, соціальні норми та інші сили впливають на нашу здатність тверезо мислити.

У книзі «Чесно про (не)чесність» пропонує свою теорію, чому ми іноді чинимо нечесно. Він проводить захопливі експерименти, і їхні результати свідчать, які сили впливають на ступінь цієї нечесності.

У книжці «Добре бути ірраціональними. Як мислити нелогічно та отримувати несподівані переваги» автор ділиться результатами експериментів і розповідає, якими насправді нераціональними є люди, відстоюючи думку, що така робить нас прекрасно людяними і додає життю барв.

 

«Доставка щастя», Тоні Шей

Успішний бізнес неможливо розбудувати, не ризикуючи. Та коли на кону стоять не самі лише заробітки, а людські взаємини, ризик цілком виправданий і навіть необхідний. «Доставка щастя» — це історія про хист людини щомиті викладатися на повну, наповнювати своє життя сенсом, надавати йому елементів інтриги задля особистого щастя і щастя людей, які тебе оточують.

 

«Досягай і процвітай», Аріанна Гаффінґтон

Нескінченна погоня за грошима та владою — нинішніми критеріями успіху — закінчується вигоранням, хворобами, крахом особистих стосунків і, за іронією долі, — кар’єри. За словами авторки, сучасне визначення успіху нас вбиває. Тому вона закликає переосмислити звичні його критерії й формулює нові. Аріанна Гаффінґтон, спираючись на сучасні дослідження у сфері психології, спорту й фізіології, ділиться дієвими практиками, що допоможуть кожному з нас змінити власне життя.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage