Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хоменко Марія

У цей складний та тривожний час інколи хочеться хоч на годину відволіктися від новин і втекти від реальності. Радимо вам книги, які допоможуть це зробити.

«Місто дівчат», Елізабет Ґілберт

Це бестселер про свободу, відвагу бути собою і право жити так, як хочеться. А ще — історія дуже незвичайного кохання, на яке наклала свою тінь війна, та справжньої дружби, яку нелегко знайти, зрозуміти та оцінити. Чи зможе головна героїня, 19-річна Вівіан, не загубити себе у вирі спокус цілковито вільного та ексцентричного Нью-Йорка? Упевнені, що доля головної героїні не залишить вас байдужими.

«Три чоловіки для Вільми», Ґюдрун Скреттінґ

Вільмі, головній героїні книги, випала нагода дізнатися про таємниці своєї родини з листів її тата, з яким вона навіть не була знайома. Які неочікувані деталі дізнається жінка про своє народження, батька і маму – про це і багато іншого ви дізнаєтесь, прочитавши цю емоційну історію з нотками чорного гумору, глибоку й щемку, таку, яка вас захопить і назавжди залишається в серці.

 «Саме час знову запалити зірки», Віржіні Ґрімальді

Анна — давно розлучена, заклопотана і втомлена від життя офіціантка — вирішує, що найкраще рішення у момент найбільшої життєвої скрути — це здійснити давню мрію, а саме побачити північне сяйво. Тож вона зі своїми дочками вирушає у тривалу подорож, що змінить їх усіх. Жінки долають шлях від цілковитого нерозуміння й відчуженості до справжньої близькості.

«Г’юстоне, у нас проблеми», Катажина Ґрохоля

Життя Єремії годі назвати щасливим та успішним. Щогодини з ним трапляється якась халепа. Він у свої тридцять два— невдаха, безробітний кінооператор, який розійшовся з коханою, а його мати постійно втручається у синове життя. Проблеми — немов кадри у кінострічці, та змінити сценарій свого життя Єремія зможе лише сам. На сторінках ви знайдете дотепні пригоди, трохи іронії та кумедних жартів, безліч життєвих ситуацій, коли уже не зрозуміло, чи то сумувати, чи то реготати.

«Спитайте Мієчку», Євгенія Кузнєцова

Історія для тих, хто хоче відчути трохи родинного тепла та затишку. Це книжка про двох сестер, що загубившись у своїх думках і бажаннях у великому місті, вирішують поставити життя на паузу та повернутися до місця, де провели дитинство. Читачів чекає історія сповнена зустрічей зі знайомими, літа й світла, гумору та сімейної атмосфери.

«Моцарт 2.0», Дорж Бату

Уявіть собі — Моцарт у сучасному Нью-Йорку! У сучасному місті його вражає і дивує усе: метро та галас, одяг, особливо жіночий, спосіб життя, звички й манери людей. Та доведеться пристосовуватися, адже видатному композиторові хоч і випав шанс на нове життя, але дещо залишається незмінним — музика і Моцарт нероздільні. У цій книжці переплітаються вигадка й реальні факти про життя і творчість Моцарта, детективний сюжет та роздуми про сенс життя. А завдяки дотепним ілюстраціям від Юлії Самелюк і QR-кодам із відеороликами, що розкривають секретики створення книжки, читачі поринуть в особливу атмосферу цієї історії.

«Білий попіл», Ілларіон Павлюк

Приватному детективу Тарасу Білому замовляють розслідувати вбивство панночки. Обвинувачують такого собі семінариста Хому Брута, й справа ніби геть зрозуміла... Втім, хутір, де сталося вбивство, приховує таємницю. І ця таємниця — страшніша за всі оповідки про панночку, яка встала з гробу. Це детективний трилер у стилі нуар, що поєднує в собі містику, реальність, загадки, динаміку й несподівані повороти сюжету. Усе це дарує неймовірну атмосферу, що зятягує й не відпускає до останньої сторінки.

«Готель "Велика Пруссія"», «Експрес до Ґаліції» та «300 миль на схід», Богдан Коломійчук 

Ці романи поєднують у собі детективні розслідування комісара Вістовича, атмосферу ХХ століття, захопливий сюжет, сповнений таємниць, карколомні події та гумор, що так полюбився читачам. Усе це точно захопить вашу увагу!

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage