Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Геловін — неймовірне свято, яке полюбляють діти та дорослі. І навіть попри те, що це свято не є для нас звичним, вечірки в стилі Геловіну стають все популярнішими. Під час Геловіну всі одягаються у моторошні костюми, прикрашають оселю, роблять «ліхтарі Джека» з гарбуза, розповідають страшні історії та насолоджуються чарівною атмосферою свята. Для того, щоб краще відчути цю атмосферу, ловіть цікаву підбірку книг на Геловін для дорослих та дітей. Всі ці книги ви зможете знайти на сайті Видавництва Старого Лева. Тож умощуйтеся зручніше, візьміть чашку какао, закутайтеся  у м’якенький плед, оберіть геловінську книжку і пориньте у неймовірну атмосферу.

 

Книга Стівен Кінг Кладовище домашніх тварин - замовити найкращі з MegaMarket

«Кладовище домашніх тварин», Стівен Кінг

Стівен Кінг («Король жахів») — популярний американський письменник, книги якого є надзвичайно цікавими. Більшість його творів стали світовими бестселерами. Одним з таких є роман «Кладовище домашніх тварин». Історія починається з того, що сім'я Луїса Кріда, переїжджає до маленького містечка Ладлоу. На новому місці Луїс знаходить собі хорошого товариша, старого Джада Крендла, і одного разу старий відводить сім'ю Луїса до старого індіанського кладовища, про яке ходять лячні легенди. Невдовзі улюбленця родини, кота Черча, збиває вантажівка. Розгублений батько вирішує поховати кота на індіанському кладовищі — кажуть, поховані там мають силу повертатися. Уранці кіт прийшов додому живим. Майже живим…

Комплект книг Легенди Морського Аду (3 книги). Автор - Тейлор Томас (ВСЛ):  продажа, цена в Житомире. Детская художественная литература от

«Жахотінь», Томас Тейлор

«Жахотінь» — третя книжка з серії «Легенди Морського Аду» британського дитячого письменника Томаса Тейлора. Його попередні книжки «Маламандер» і «ҐарҐантіс» з цієї серії є не менш цікавими та захопливими. Тож, чи зустрічали ви коли-небудь химерне Жахотіня? А щось чули про Страхоніч? Що ж, поки в усьому світі святкують Геловін, мешканці Морського Аду в передчутті Страхоночі. Неочікувано цьогоріч на свято навідується загадкова ілюзіоністка з магічною лампою й влаштовує в закинутому Театрі на краю причалу грандіозне шоу тіней. Невдовзі стає відомо, що мешканці міста починають зникати. Чи пов’язані якось ці події? Чи зможуть наші головні герої віднайти правду серед безлічі тіней?

Морт Террі Пратчетт купити у ВСЛ

«Морт», Террі Пратчетт

«Морт» — гумористичний роман, у якому головним персонажем є Смерть. Роман вражає не стільки своїм сюжетом чи гумористичними сценами, а життєвою філософією автора. У світі Террі Пратчетта Смерть хоче йти у відпустку і шукає собі заміну. Одного разу він знаходить хлопця Морта і пропонує стати його учнем. Зрештою Смерть вирішує перекласти частину своїх обов'язків на хлопця. Той і радий був би працювати добре, але втрутилося кохання — і замість того, щоб забрати життя принцеси Келі, він рятує її від смерті, чим ставить під загрозу всю структуру світобудови.

Книга «Інститут» Стівен Кінг - купити за ціною 360 грн, замовити в КСД

«Інститут», Стівен Кінг

«Інститут» — ще один роман відомого письменника Стівена Кінга, який увійшов до рейтингу «100 знакових книжок року». Історія роману починається з ночі, коли зловмисники вбивають батьків Люка Елліса, а його самого викрадають. Отямившись, він дізнається, що знаходиться у місці, яке називають Інститутом. Тут знаходяться діти з надзвичайними здібностями, яких так само викрали. В цій зловісній установі директорка, місіс Сигсбі, та її співробітники безжально витягують з дітей їхні телепатичні здібності. Нова знайома Люка каже, що Інститут — це пастка для тарганів: «Ти можеш туди потрапити, але не можеш вийти». Але він все ж таки спробує…

Агенція 'Локвуд і Ко'. Череп, що шепоче. Книга 2 Джонатан Страуд купить  книгу в Киеве и Украине. ISBN 978-617-585-188-3

«Агенція “Локвуд і Ко”», Джонатан Страуд

Це серія з п’яти фентезійних романів британського письменника Джонатана Страуда. У книгах йдеться про юних мисливців на привидів, що працюють у різних агенціях під керівництвом дорослих, але згодом збираються у власну команду. Головні герої роману — Ентоні Локвуд і його напарники Джордж Кабінс та Люсі Карлайл, які працюють в агенції «Локвуд і Ко». Саме вони борються з привидами різного типу на території сучасного Лондона. Ця серія романів підійде і підліткам, і дорослим. Читаючи ці книги, ви зможете відчути цю моторошну, таємничу атмосферу та поринути у світ привидів.



Акція! Дім на Збіччі, Девід Мітчелл - купити. Книга дешево | Книгарня «Є»

«Дім на збіччі», Девід Мітчелл

Роман «Дім на збіччі» сучасного письменника Девіда Мітчелла складається з п’яти історій, пов'язаних між собою місцем, куди приходять герої — кожен і кожна зі своєї причини. Усі п'ять історій відбуваються в різні часи та є своєрідною ілюстрацією символів і стилів, притаманних різним епохам. У брудному провулку Збіччя, який пролягає між двох глухих стін, усі ці люди одного дня бачать малі залізні двері, які змінюють їхні життя назавжди. Девід Мітчелл зміг створити не просто атмосферу саспенсу й химерний світ, а й наповнив цю історію глибоким змістом. Також «Дім на Збіччі» тонко і несподівано перегукується з  «Кістяними годинниками». Крім цього, люди в його фентезійних історіях живі і справжні, прописані подекуди з почуттям гумору.  

Купити Малетич Наталья: Привид, який не міг заснути, ціна 275 ₴ - Prom.ua  (ID# 1393348459)

«Привид, який не міг заснути», Наталка Малетич

«Привид, який не міг заснути» — чудова історія з красивими ілюстраціями, яка буде цікава дітям 3-5 років. У книжці йдеться про привида, який живе у покинутому будинку на околиці міста, і він вже давно втратив сон. А все чому? Бо довкола немає людей, яких можна було б навідати увечері. Загасити нічну лампу тому, хто заснув з книжкою, вкрити дитину ковдрочкою. А потім, повернувшись додому, солодко спати цілісінький день. З часом привиду стало самотньо, відколи усі його сусіди виселилися. Проте одного разу все змінюється. Адже в будинок-з-привидом переїздить молода сім’я з дівчинкою Маргаритою.


Христина Луковецька

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage