Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Часом так хочеться взяти в руки книжку, яка б змусила забути про все на світі і читати, не відволікаючись, аж до самісінького завершення історії.... Саме такими історіями є трилери, які змушують хвилюватись за персонажів, створюють відчуття очікування та вражають своїми кінцівками. Ділимось з вами добіркою таких книг!

Паризькі апартаменти«Паризькі апартаменти», Люсі Фолі

Новинка Старого Лева з кольоровим зрізом!

Джесс напросилася в гості до зведеного брата, щоб утекти від свого минулого і «почати нове життя». Та коли Джесс приїжджає до вишуканих апартаментів у фешенебельному районі Парижа — Бен взагалі може собі це дозволити? — його там немає. Усе вказує на те, що Бен зник, тож Джесс намагається знайти брата, та що дужче розпитує сусідів, то більше питань у неї виникає. Чи вдасться їй відшукати свого брати? Або ж уже занадто пізно?..

Хронометраж«Хронометраж», Кетрін Раян Говард

Трилер з атмосферою Ірландії!

Акторка Адель відчайдушно шукає успішну роль, щоб відвернути увагу від провалу її останнього проєкту. І такий шанс вона отримує. Адель несподівано запрошують замінити провідну актрису в новому психологічному горорі «Остаточний ескіз». Для цього вона їде в Ірландію, у віддалене місце серед густого ялинового лісу.

Щось іде не так із самого початку... Та коли химерне перетворюється на жахливе, чи буде в Адель час і можливість утекти? Чи вона застрягла у віддаленій хатині посеред дикої природи — ідеальній обстановці для фільму жахів — і хтось явно ховається довкола?

Книгу видано за підтримки Literature Ireland

Спадок на кістках«Спадок на кістках», Юлія Чернінька

Новий містичний трилер, у якому сучасність переплітається з подіями 1941 року в Західній Україні.

У цій історії дуже багато героїв. Усі вони різні, але об’єднує їх одне — вони намагаються зрозуміти події, що не мають жодного раціонального пояснення. Минуле намертво переплелося із сьогоденням. І лише старі фотокартки не дають забути людей, які в дуже дивний спосіб вирішили нагадати про себе.

Ромео«Ромео», Еліз Тайтл

Книга, у якій підозрюєш усіх...

Поліція Сан-Франциско розслідує вбивства сексуального маніяка Ромео, цинічного, невловимого та жорстокого. Психологиня Мелані Розен, допомагаючи слідству, аналізує поведінку Ромео і… потрапляє у пастку. Згодом серійний убивця розпочинає «залицяння» чи то пак полювання на її сестру Сару. Ромео не відпускає її, тримає в постійному страху. А навколо так багато людей, які намагаються допомогти, і кожен може бути потенційним убивцею…

Андрофаги«Андрофаги», Данило Клочко

Якщо ви ще не читали цей трилер від українського автора, то, можливо, це ваш знак?

Випускника Львівської школи міліції Дениса Чорного направляють працювати молодшим слідчим у невелике містечко на Київщині з таємничою назвою Холодне Поле. Незабаром у місті починають коїтися несамовито жорстокі вбивства з однаковим «почерком», від пазурів і зубів таємничого вбивці гине також наречена слідчого. Мешканці міста залякані. Холодне Поле починає говорити про Звіра, адже людина не може бути здатна на таку жорстокість. Чи упіймає Денис маніяка і чи вдасться йому вціліти самому?..

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage