Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ольга Христоріз

Друзі! Ділимось з вами великою добіркою пізнавальних книг для дітей різного віку, адже Тиждень нонфіку від Українського інституту книги триває!

Тут зібрано книги на абсолютно різну тематику: весела хімія, кіноіндустрія, медіаграмотність, українська мова, екосвідомість і ще багато-багато іншого! До речі, ми абсолютно впевнені, що ці видання сподобаються не тільки маленьким читачам ;)

#тижденьчитання2024 #читайнонфік

    

Планета у лапах. Як тварини оберігають довкілля«Планета у лапах. Як тварини оберігають довкілля», Олексій Коваленко
9-12 років

Цікаві розповіді про тварин, які є справжніми екозахисниками й щодня роблять нашу планету кращим місцем для життя. Як їм так вдається і чим кожен із нас може їм допомогти – дізнавайтесь на сторінках цієї книжки.

Детальніше про книгу >>> ось тут.

    

Незвичайні хобі«Незвичайні хобі», Алла Гутніченко
6-8 років

У цій книжці кожному насправді незвичайному хобі присвячено по три розвороти: на одному розповідається про його особливості, на другому йдеться про потрібні знаряддя, а третій розворот є зазвичай інтерактивним та інформативним.

Детальніше про книгу >>> ось тут.

    

Оце так патент! Книга неймовірних винаходів«ОЦЕ ТАК ПАТЕНТ! Книга неймовірних винаходів», Малґожата Мицельська, Олександра та Даніель Мізелінські
6-12 років

Коли Леонардо да Вінчі вигадав танк, автомобіль, вертоліт, дельтаплан, парашут, підводний човен, ліфт і телескоп, його вважали за мрійника. Або навіть шаленця. Нині кажуть, що він — геній, який випередив свій час... У цій книзі огляд саме таких винаходів — новаторських, переломних, кумедних, невдалих чи навіть нездійсненних. Але вони всі про людську фантазію.

Детальніше про книгу >>> ось тут.

    

Космічні пухнастики вчать українську«Космічні пухнастики вчать українську», Леся Мовчун
6-8 років

Ця книга у формі коротких пригодницьких історій про кумедних друзів-інопланетян розповідає про українську мову так захопливо, що діти неодмінно захочуть дочитати книжку до кінця, щоб дізнатись, у чому відмінність між звуком і літерою, що таке значення слова, як відрізнити головні члени речення від другорядних чи навіщо нам відмінки.

Детальніше про книгу >>> ось тут.

   

Що будують звірята?«Що будують звірята?», Емілія Дзюбак
9-12 років

Велика ілюстрована книга про тварин, які вміють створювати справжні підземні мегаполіси та наземні споруди, невеличкі гніздечка та «багатоквартирні» комплекси, будиночки на воді та під водою, переносні й тимчасові житла. Адже виявляється, що і серед тварин є дизайнери, інженери, конструктори, будівельники та справжні архітектори!

Детальніше про книгу >>> ось тут.

   

Хімія огидних речей«Хімія огидних речей. Експериментуймо!», Маттіа Крівелліні, Валерія Бараттіні та Франческа Горіні
9-12 років

Іржа, слайми, цвіль, багно і черв’яки — такі речі не назвеш приємними. Радше — навпаки! Та для справжнього науковця не існує гидких речей! Якщо діти відчувають у собі наснагу досліджувати геть усе на світі, то ця книжкою їм точно сподобається!

Детальніше про книгу >>> ось тут.

   

Комплект книг «Місія ось тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage