Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ми проглянули найпопулярніші книжки, які читають цьогоріч на Goodreads, і відшукали серед них кілька книг, що виходили або будуть виходити друком у Видавництві Старого Лева! Ось вони, розподілені за жанровими категоріями:

    

Нормальні люди Саллі Руні купити у ВСЛХудожня література
«Нормальні люди», Саллі Руні

Роман ірландської письменниці, побудований на внутрішніх проблемах головних героїв — Коннелла та Маріанни. Між ними виникає дивовижний зв’язок, який вони вирішують тримати в таємниці. Вони то віддаляються, то зближуються, але все одно між ними лишається щось, що неймовірним чином притягує їх одне до одного.

Під скляним ковпаком Сильвія Плат купити у ВСЛХудожня література
«Під скляним ковпаком», Сильвія Плат

Єдиний роман американської письменниці, знаної насамперед як поетка. У романі, значною мірою автобіографічному, описано досвід молодої жінки, яка намагається подолати великий депресивний розлад (так фахівці ретроспективно класифікують її захворювання).

Художня література
«The Five-Star Weekend», Елін Гільдербрант
Готуємо до друку!

Від авторки книги «28: Наступного літа в той самий час».

Життя Холліс Шоу здається ідеальним, проте тріщини у ньому стають все глибшими. Тому вона вирішує організувати власну подорож — п'ятизіркові вихідні на Нантакеті. Але вони виявляються не такими радісними, як очікувала жінка…

Список запрошених Люсі Фолі купити у ВСЛДетективи/трилери
«Список запрошених», Люсі Фолі

На острові біля узбережжя Ірландії збираються гості, щоб відгуляти весілля, здавалося б, ідеальної пари. Але поки вечірка набирає обертів, раз за разом спливають давні ревнощі й обрáзи… А потім декого знаходять мертвим. Хто ж не побажав щастя молодій парі? І, що важливіше, чому?

Паризькі апартаменти Люсі Фолі купити у ВСЛДетективи/трилери
«Паризькі апартаменти», Люсі Фолі

Джесс напросилася в гості до зведеного брата, щоб «почати нове життя». Та коли вона приїжджає до вишуканих апартаментів у фешенебельному районі Парижа, Джесс починає розуміти: схоже, Бен зник. Вона намагається знайти брата, та що дужче розпитує сусідів, то більше питань у неї виникає, адже кожен із них має що приховувати й опиняється під підозрою.

Детективи/трилери
«The House in the Pines», Ана Рейс
Готуємо до друку!

Озброївшись лише туманними спогадами, жінка, яка давно стала свідком раптової таємничої смерті свого друга і з того часу все життя намагалася забути, вирушає шукати відповіді. У те, що вона знаходить глибоко в лісі, важко повірити...

Не відпускай мене Кадзуо Ішіґуро купити у ВСЛНаукова фантастика
«Не відпускай мене», Кадзуо Ішіґуро

Книга британського письменника японського походження, лауреата Нобелівської та Букерівської премій.

Це роман з елементами наукової фантастики та антиутопії. Кеті, головна героїня книжки, намагається зрозуміти та прийняти своє дитинство і юність у привілейованій школі-інтернаті Гейлшем та поза нею, свою інакшість від людей та обране для самої Кеті та її найближчих друзів призначення.

Жахи
«Home Before Dark», Райлі Сейґер
Готуємо до друку!

Від автора книг «Востаннє, коли я збрехала» та «Останні дівчата».

Меґґі та її батьки, Еван і Джесс, переїжджають у вікторіанський маєток Бейнберрі-холл. Та однієї ночі вони раптово тікають з дому. Цю втечу, оповиту примарними подіями та зустрічами зі злими духами, Еван описує у своїй книжці «Будинок жахів», що стала всесвітнім феноменом.

Через двадцять п’ять років Меґґі повертається до цього будинку. Чи справді це місце переслідують злі сили, як стверджував її батько?

Жахи
«How to Sell a Haunted House», Ґрейді Гендрікс
Готуємо до друку!

Луїза опиняється в домі, де вона народилася. Але тут її чекають не приємні спогади з дитинства, а жахливі монстри-маріонетки, а брат, із яким вона не підтримувала стосунків, відкриває їй свою страшну таємницю. Луїза намагається втекти, залишивши минуле позаду, але розуміє, що воно тягнеться за нею, і загрожує її п’ятирічній донечці. Жінка готова на все, аби захистити доньку, тож знову повертається у сповнений скелетами в шафі батьківський дім…

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage