Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У дитячих книгах має бути багато сенсу, який малеча з легкістю прочитає між рядків, зрозуміє та перенесе у власне життя. Але також чудово, коли книга містить не лише художню історію, але й навчає чогось практичного, дає знання з певної сфери, а то й пропонує виконати різні завдання, аби спробувати щось нове. Тож ми зібрали для вас 5 художньо-пізнавальних книг, які захоплять дітей різного віку не лише сюжетом та пригодами персонажів, але й познайомлять з різноманітними цікавинками, фактами та інформацією, що точно стане в пригоді маленьким читайликам.

«Скарбничка історій», Володимир Аренєв

Це захоплива повість про дівчинку Урсулу та її нового друга, а також про магію, безліч таємниць та пригоди, які трапляються на шляху головних героїв. Окрім цього, у книзі вміщені практичні поради і зав­дання, завдяки яким читач може спробувати себе у ролі письменника та, застосувавши знання з цієї книги, написати власну, не менш захопливу історію.

«Один день у Стародавньому Єгипті» та «Один день у Стародавній Греції», Джакопо Олів’єрі

Ця серія книг — про хлопчика Айвері, який обожнює історію. До того ж не лише вивчати її, але й подорожувати крізь простір та час, щоб досліджувати історію особисто! Саме тому він час від часу, примружуючи очі, переноситься у Стародавні часи та знайомиться з тогочасною культурою, цікавими фактами та визначними діячами.

Серія «Місія “порятунок”», Євгенія Завалій

Ілюстровані книги Євгенії Завалій розповідають про тварин, які потребують людської уваги та допомоги, аби зберегти свій вид. Кожна книга розповідає про тваринок – ведмедів, бджіл та дельфінів – у двох частинах: спершу це художня історія про дружбу та пригоди головних героїв, а потім – цікаві факти про тваринний світ, які переконають читачів у тому, що зараз саме час змінити своє ставлення до довкілля на більш дбайливе.

«Таємниця Життя та смерті», Світлана Ройз

Ця книга – це спосіб, у який можна проговорити з дітьми непросту тему смерті, щоб не травмувати її, уникнути страху і навчитися щодня святкувати Життя. Це книга для спільного читання батьків з дітьми, вона містить не лише історію про маленьку дівчинку, але й чіткі практики після кожного розділу – малюнок, роздумування – які добре зробити одразу ж.

«Парфумерний щоденник Зої», Олександра Орлова

У головної героїні цієї надзвичайно красивої книжки – дуже чутливий до запахів носик, тому Зоя вирішує відкрити для себе чарівний світ парфумерії. Вона досліджує історію парфумів, дізнається про унікальні аромати, а також вчиться створювати власні парфуми – чим і ділиться з читачами та читачками у формі щоденника.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage