Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія

Мандрівки у часі, детективні розслідування, карколомні пригоди, незвичайні відкриття, шкільні драми, магічні знайомства та різні небезпеки – все це чекає на героїв книг для дітей, які сьогодні зібрали для вас. Обирайте історію, що сподобалася найбільше, розгортайте її та вирушайте у захопливі світи!

Супердетектив Тім і команда. Таємниця зниклого діаманта

Клаус Гаґеруп, Гільда Гаґеруп, «Супердетектив Тім і команда. Таємниця зниклого діаманта»

Для дітей 6-8 років

Шанувальники детективів, ця книга – для вас! У ній ви познайомитеся з Тімом та його сестрою Євою, яка впевнена, що її молодший брат — такий самий геніальний детектив, як відомий Шерлок Голмс. Для нього немає таємниць і нерозгаданих загадок. І ось однієї зими на лижному курорті, де відпочивають юні герої, в місцевому готелі викрадають дорогий перстень з діамантом. Хто злодій та як повернути крадете? Здається, саме час перевірити детективні вміння Тіма та Єви!

 Стінк і неймовірний супергалактичний льодяник. Книга 2

Меґан МакДоналд, «Стінк і неймовірний супергалактичний льодяник»

Для дітей 6-8 років

Ви вже, мабуть, знайомі зі Стінком, братиком Джуді Муді, чи не так? Стінк, як і Джуді, постійно знайде халепу чи загадку на свою голову. Ось цього разу він з’ясовує, що може писати листи зі скаргами компаніям-виробникам і натомість отримувати від них безкоштовні товари, тож у домі Муді нагромаджуються пакунки. Серед них легко не помітити невеликого конверта, підписаного неохайним почерком. Чи пов’язано це якось зі Стінковим найкращим другом Вебстером, який став кусючим, як муха у спасівку? Дізнавайтеся у книжці!

 Вовкулаченя Дольфі і повний місяць. Книга 2

Паул ван Лоон, «Вовкулаченя Дольфі та повний місяць»

Для дітей 6-8 років

На вовкулачення Дольфі чекає нова пригода. Він мріє поїхати з класом у невеличку мандрівку до лісового табору. Але його найкращий друг Тіммі захворів. Чи впорається Дольфі сам, без Тіммі, коли настане повний місяць? До того ж у лісі водиться якась загадкова істота, ще й сновигає небезпечний мисливець. Дольфі хвилюється, що однокласники дізнаються про нього правду. Але чи й справді так страшно, що він — вовкулаченя?

 Злюще цапище

Володимир Рутківський, «Злюще цапище»

Для дітей 6-8 років

Весела і дотепна історія оповідає про дивовижну дружбу хлопчика Северинка та велетенського цапа, якого, може, і несправедливо, назвали Злюще Цапище. То тільки попервах, коли Северинко приїхав на літо в село до бабусі, Цапище добряче випробував на ньому свої роги. А далі — цілком несподівано — став найкращим другом хлопчика. Ось уже Северинко й не боїться Цапища — і морквою найсмачнішою з бабусиної грядки пригощає, і кленове гілля до землі прихиляє, адже молоде листя так смакує другові! А Цапище натомість Северинка та його приятельку на гойдалці розгойдує, а ще смішить своїми вибриками. А одного дня навіть рятує пташеня, яке випало з гнізда…

 Хлопчик, який жив з драконами. Книга 2

Енді Шепард, «Хлопчик, який жив з драконами»

Для дітей 6-8 років

Куди ж без драконів, правда? Після того як Томас знайшов драконово-фруктове дерево в дідусевому садку і просто у нього вдома вилупився дракон — життя хлопця дуже змінилося. Як і в його друзів Теда, Кая і Кет, які теж завели собі по вогнедишній тваринці. Мати власного дракона — неймовірно, але це не самі лиш забави і підсмажений зефір, а ще й ого-го скільки клопоту! Тож Томасові з друзями доведеться запастися терпінням, а ще подбати про драконове дерево, яке раптом почало марніти...

 Один день у Стародавньому Єгипті

Джакопо Ольв’єрі, «Один день у Стародавньому Єгипті»

Для дітей 9-12 років

Ця книжка неодмінно припаде до смаку тим юним читайликам, які полюбляють історію та дізнаватися щось нове. Разом із головним героєм Айвері вони вирушать крізь час просто до Стародавнього Єгипту! А там зустрінуть фараона, могутніх єгипетських богів, пропливуть на човні Нілом і навіть допоможуть фахівцю з муміфікації! Цікаво, чи не так?

 Роберто і (не)наречені

Марко Томатіс, Лоредана Фрескура, «Роберто і (не)наречені»

Для дітей 9-12 років

Знайомтеся, герой книги – п’ятикласник Роберто. Цього навчального року його життя перетворилося на справжнісіньку катастрофу: йому призначають і окуляри, і брекети. Та тепер у його бік жодна дівчина і не гляне! Навіть Лючія, яка обіцяла йому цього року поцілунок. На щастя, Роберто знаходить спасіння — книжку про любов. Із цією чарівною книгою життя хлопця перетворюється на мрію: усі однокласниці хочуть з ним заручитися. Однак любов то зовсім не просто, особливо коли в тебе так багато наречених. Як тепер не розбити нікому серце?

 Страшні дівчата

Ліса Б'єрбу, Сара Ульссон, Юганна Ліндбек, «Страшні дівчата»

Для дітей 12-15 років

Книга допоможе підліткам навчитися протистояти булінгу, повірити у власні сили та усвідомити свою цінність попри будь-які оцінки зовнішності. За сюжетом, одного дня фото восьмикласниці Тільде опиняється на інстасторінці «Страшні дівчата». Дівчині й так доволі складно адаптуватися в новій школі, а ця подія додає ще більше неприємностей. Згодом там з’являється і знимка шкільної красуні Ясмін. Тільде, Ясмін та Елені доведеться провести своєрідне розслідування, об’єднуючи довкола себе все більше дівчат, щоби викрити анонімного зловмисника.

 Метро до Темного Міста

Олена Захарченко, «Метро до Темного Міста»

Для дітей 12-15 років

А як щодо знайомства з магічними істотами та боротьби за Інший Київ? Саме це чекає на читачів цієї фентезійної історії! Виявляється, що через старі закинуті гілки київського метро можна потрапити в Інший Київ, де живе багато дивних істот і цікавих людей. Іншому Києву загрожує небезпека — темні сили хочуть його знищити. Лихо нависло й над звичайним Києвом, місто може не вистояти у боротьбі з ворогом. Боротися з ворогом доведеться дев’ятикласнику Марку та його подрузі Любаві! Чи вдасться це їм і чи вистоїть Київ?

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage