Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книга «Дивовижна історія Аґнес Сесилії» захоплює своєю містичною атмосферою. Загадкові події в ній відбуваються на початку 1900-х років. Це стало відправною точкою для мене при виборі візуальної мови для ілюстрацій та текстових блоків. Обкладинка намальована в 4 кольори, а її дизайн відтворює стилістику вінтажних палітурок 1900-х років.

Описи авторки дуже живописні, читаючи їх наче бачиш перед очима стоп кадри з фільму. Хотілось, щоб оформлення нагадувало стиль ілюстрацій старих книг, а також перегукувалось із заставками в ретро фільмах. Подача візуальної частини через монохромні темно-зелені ілюстрації не випадкова. Я обрала кольорову гаму, яка підтримує та підсилює готичний стиль книги. Практично усі ілюстровані розвороти зображають дві ілюстрації: велику прямокутну та маленьку овальну з акцентом на деталях.

Мені було дуже цікаво працювати над цією книгою, адже вона неймовірно атмосферна. Мені до вподоби її естетика: містика, темний ліс, загадкові старі будинки та красиві речі, вінтажна лялькова крамничка, балетна тематика. Це викликало в мене ностальгію, бо в підлітковому віці мене дуже захоплював балет, і я часто малювала танцівниць. Окрім того я хотіла поекспериментувати і відпустити себе) зробити ілюстрації живими та жвавими. А також зобразити персонажів у різних локаціях та ракурсах, в кімнатах, на вулиці міста, в лісі, в саду.

Загалом, у мене з цією книгою сталось комбо. Бо вона дуже естетично моя.

*Книга виходить за підтримки Creative Europe.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage