Тираж закінчився
Видавництво Старого Лева
У будні і свята
У книзі знаменитої галицької господині та кулінарки Дарії Цвєк зібрано усі секрети приготування страв на щодень. Тут детально розписане меню від кожної пори року до кожного дня, що має тиждень, усіх дванадцяти місяців. Ретельно підібраний перелік страв: на перше, на друге, фруктові салати, десерти, різноманітні напої — допоможе сучасній жінці, яка любить куховарити, з’ясувати усі тонкощі теплової обробки продуктів та обрати, які страви найкраще приготувати в ту чи іншу пору року.
Детальніше про книгу
Ілюстратор | Маріанна Душар |
Серія | Кулінарія (Нон-фікшн) |
Вік | Дорослі |
Рік видання | 2016 |
К-сть сторінок | 480 |
Вага | 1000 |
Розміри | 170x215 мм |
ISBN | 978-617-679-257-4 |
Паперова книга
Тираж закінчився
Разом з цим товаром купують
product
product
product
Коментарі
Щоб залишити коментар, необхідно