Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

З'явився тізер екранізації роману Софії Андрухович «Фелікс Австрія»
Компанія Film.ua на своєму каналі в YouTube опублікувала перший тизер до майбутньої екранізації книжки відомої української письменниці Софії Андрухович «Фелікс Австрія». Новий фільм матиме назву «Віддана».
 
Історія починається в Станіславові у 1868 році. Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але вдається врятувати двох дівчат – рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. У момент розпачу доктор вирішує виховувати їх разом. Минає 25 років. Дівчата виросли і так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня. Стефа ж веде господарство, втамовуючи свою пристрасть у кулінарії. Та вони досі не розуміють, хто вони одна одній: сестри та подруги, чи служниця та господиня. У калейдоскопі любові та ревнощів, подвійних смислів та таємниць грань між реальністю і вигадкою остаточно зникає. Красиві наряди, вишукані страви та безкінечні шпацери… Що ж станеться, коли ілюзія почне розвіюватися, а замість неї вималюється реальність?
 
 
Режисеркою стрічки стала Христина Сиволап. За її словами, у коментарі виданню The Village, у тизері хотілося ознайомити глядачів із майбутньою атмосферою фільму, його настроєм і, звісно, світом головної героїні, де реальність та ілюзія сплелися у щільний клубок, який несила розплутати зсередини.
 
Головну роль служниці Стефанії Чорненько зіграє польська акторка Маріанна Янушевич. Панянку Аделю Анґер на широкому екрані втілить випускниця акторського курсу Ukrainian Film School – Олеся Романова. А головну чоловічу роль Петра Сколика виконає Роман Луцький, відомий українцям з фільмів «Сторожова застава», «Секс і нічого особистого» та серіалу «Століття Якова».
 
Зйомки розпочнуться вже у квітні, а в широкому прокаті фільм вийде у 2020 році. Дистрибутором стрічки в Україні стала кінокомпанія «Вольга Україна». 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage