Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Зображення з Facebook-сторінки PEN Ukraine

На Радіо Культура було презентовано нову радіоп’єсу за дитячою книжкою Галини Вдовиченко «Ліга непарних шкарпеток». Тож тепер познайомитися з цією чудовою історією для дітей можна ще й у театралізованому аудіоформаті.

Сценаристкою радіоп’єси стала сама авторка книги Галина Вдовиченко, яка адаптувала твір для кращого сприйняття дітками на слух, режисеркою-постановницею та ведучою радіоп'єси виступила Світлана Свиридко, а ролі озвучили Ірина Дорошенко, Євген Нищук, Борис Лобода, Ірина Мельник, Артур Пісковський, Віктор Дяченко, Денис Денисенко, Вікторія Польченко, Наталія Коломієць, Борис Малюга, Софія Федь, діти: Власта Люта, Марійка Грабченко, Андрійко Чаплінський. Ч.2


Прослухати дитячу радіоп'єсу за книжкою «Ліга непарних шкарпеток» можна за посиланням. Також ви можете придбати книжку в електронному форматі на нашому сайті.

Про книгу Галини Вдовиченко «Ліга непарних шкарпеток»: 

Хто завгодно може визнавати себе нещасним невдахою — тільки не шкарпетки, які загубили свою пару! Їхнє місце на смітнику? Ні! У вирі подій! Розпаровані й непотрібні, вони об’єднаються у Лігу непарних шкарпеток. Вони наповнять своє життя сенсом та радістю, тому що кожна шкарпетка є особливою і не­пов­тор­ною.

Книжка відомої української письменниці Галини Вдовиченко з ілюстраціями неперевершеного Арсена Джанікяна завоює серця читачів будь-якого віку. Гумор і тонка іронія, динамічна розповідь та життєва філософія — все переплелось у цій повісті, як кольорові нитки шкарпеток.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage