Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Зубасті задачки» не кусаються
У неділю, 14 вересня у галереї «Art-e-fakt galereЯ» у рамках ХХІ Форуму видавців відбулась презентація книжки Кузько Кузякіна «Зубасті задачки». Це - неймовірне логічне видання з купою задачок, загадок, і все це у формі картинок. Це книжка для дітей та їхніх батьків, які люблять головоломки.
 
«Зубасті задачки» - книжка ігрових розвивальних завдань для дітей 7-11 років, яку створив Кузька Кузякін і в яку вклав увесь свій чималий піратський досвід. Ця книжка є цілком унікальною. Насамперед через Кузька Кузякіна, бо ж не кожен пірат має хист не лише полічити бочки з ромом, але й навчити дитину неординарно мислити і пробувати «на зуб» не одну складну задачку.
 
Головна ідея кожного розвороту – це поєднання різних за рівнем і тематичним спрямуванням завдань. Більшість із них доступна для розв’язання звичайною дитиною. Але 2-3 завдання на розвороті обов’язково складніші за рівнем. Причому мова йде не про формальну складність. Для їхнього розв’язання дитина не потребує якихось поглиблених знань. Вона просто має бути спостережливішою, вміти знаходити певні логічні зв’язки й асоціації, вміти фантазувати.
 
І що ж робили гості на презентації книжки? Звичайно, розв’язували головоломки! Як виявилось, не всі «зубасті задачки» кусаються ;-)

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage