Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Зоя Казанжи у проекті Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину»
Чи має незалежність межі? Чому одні ладні пожертвувати заради неї усім, а інші – бояться її? Про незалежність як одну основних цінностей людини говоритимуть головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка та Зоя Казанжи – письменниця, консультант з комунікацій при Кабінеті Міністрів України. Це друге відкрите інтерв’ю в рамках культурного проекту Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину». Зустріч відбудеться у четвер, 31 березня, о 18:00 у дворику «Копальні Кави» (Львів, пл. Ринок,10). 
 
Впродовж року, кожного останнього четверга місяця, у Львові відбувається відкрите інтерв’ю Мар’яни Савки з відомими жінками, які для багатьох українців стали моральними авторитетами. Як зазначає автор проекту, саме час поговорити про цінності – речі, що формують нас та нашу стратегію розвитку у суспільстві. Тож кожна з гостей обирає для себе цінність, яку вважає визначальною, й акцент, якій б вона хотіла зробити в розмові. Минулого місяця Мар’яна Савка та Ольга Герасим’юк спілкувалися на тему рівності. Цього разу розмова обіцяє бути гарячішою, адже говоритимемо про незалежність кожного з нас і як явище в цілому.  
 
«Незалежність – це мій власний вибір кожного разу, коли треба прийняти те чи інше рішення, - каже гостя наступного інтерв’ю Зоя Казанжи. - Це моя повна відповідальність за все, що я роблю, пишу, думаю, – відповідальність за власне життя. Це вміння йти наперекір обставинам і сталим правилам,  робити інакше, аніж прийнято, і робити так, щоб звичне ставало таким, як тобі потрібно. Це добровільне взяття на себе не лише всіх досягнень, але і всіх ризиків. Це вміння підкорюватися  власним бажанням і інтересам, а не потреба або очікування чиїхось наказів чи вказівок». 
 
Проект «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» передбачає 12 публічних інтерв’ю з цікавими і впливовими жінками. Проект має кілька завдань. Перше – озвучити важливі та болючі для суспільства теми. Друге – від розмови перейти до реальної допомоги. Цим проектом збираємо кошти для ремонту і облаштування дитячої кімнати освіти і відпочинку у львівському Охматдиті. У форматі free donation людям, які прийдуть на зустріч, ми запропонуємо «оцінити» розмову. Усі інтерв’ю і додатково написані учасницями проекту есеї про цінності стануть книжкою, яка буде презентована навесні 2017 року. 
 
Зоя Казанжи - письменниця, консультант з комунікацій при Кабінеті Міністрів України. Закінчила Інститут журналістики Київського університету імені Шевченка. В минулому - кореспондент, оглядач, головний редактор часопису «Слово». Працювала медіа-консультантом та медіа-тренером у програмах ОБСЄ. Екс-заступник голови Одеської облдержадміністрації Ігоря Палиці. У 2014 році у ВСЛ вийшла книга короткої прози Зої Казанжи «Якби я була». 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage