Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

На великі екрани вийде фільм про Крістофера Робіна і Вінні-Пуха
Студія «Disney» готує для глядачів ще один «літературний» фільм, цього разу присвячений героям творів відомого англійського письменника Алана Александра Мілна, а саме Крістоферу Робіну й ведмедикові Вінні-Пуху. Прем`єра фільму - на початку серпня. 
 
 
Кінокартина розповість про Крістофера Робіна – колись грайливого хлопчика, який пережив безліч яскравих пригод разом з ведмедем, тигром, віслюком, совою, кроликом та іншими героями історій Мілна. Але минув час, хлопчик виріс та перестав вірити у казки й дива. Тож, аби це змінити й допомогти Крістоферу Робіну знайти свій шлях, у його життя повертається не хто інший, як Вінні-Пух, а також інші мешканці Стоакрового лісу.
 

 
Головну роль виконає Еван МакҐреґор – зірка фільмів «Мулен Руж!», «Молодий Адам», «Зоряні війни», «Ангели і демони». Гейлі Етвел («Перший месник», «Вирок») втілиться в образ дружини дорослого Крістофера Робіна – Евелін, а у ролі доньки головного персонажа – Мадлен – глядачі побачать юну Бронте Кармайкл. Також на екрані з’явиться Марк Ґетісс («Шерлок», «Доктор Хто») як начальник Крістофера Робіна на ім’я Кіт Вінслоу. Вінні-Пуха ж озвучить Джим Каммінґс, відомий роботою над мультфільмами «Вінні-Пух», «Аладдін», «Король Лев», «Чорний плащ» та ін.
 
 
Режисером стрічки став Марк Фостер («Чарівна країна», «Всесвітня війна Z»), сценаристом – Том МакКарті («Перемога», «У центрі уваги»). Продюсери – Бріґам Тейлор («Книга джунглів») та Крістін Берр («Пропозиція»).
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage