Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Зняли фільм про останні роки Ван Гога
Якщо ви вже прочитали одну із книжок Старого Лева про відомий митців – а саме «Це Ван Гог», – то знаєте, що життя відомого нідерландського художника-постімпресіоніста, який подарував світові «Зоряну ніч»,  «Автопортрет з відрізаним вухом та люлькою», «Соняшники» та інші картини, було нелегким.  Саме про останні роки Вінсента ван Гога розповість новий фільм, який вийде на великі екрани в США восени 2018 року.
 
Головного героя у стрічці «Ван Гог. На порозі вічності» зіграв американський актор Віллем Дефо, відомий ролями у фільмах «Американський психопат», «Тінь вампіра», «Людина-павук». А сама кінокартина розповість про роки перед смертю Вінсента та його стосунки з іншими постімпресіоністами, а також його найближчою людиною – братом Тео. Події відбуватимуться у Франції (Арль та Овер-сюр-Уаз).
 
 
Режисером фільму є Джуліан Шнабель («Скафандр і метелик», «Поки не настане ніч»), він же разом із Жан-Клодом Карр'єром («Привид Гойї», «У тіні жінок») написав сценарій для стрічки.
 
Відомо, що брата Ван Гога Тео зіграв Руперт Френд («5 днів серпня», «Хлопчик у смугастій піжамі»), митця Поля Гогена – Оскар Айзек («Обіцянка», «Субурбікон»). Також на екранах з’являться Мадс Міккельсен («Ганнібал»), Матьє Амальрік («Ворог держави №1: Легенда», «Венера в хутрі») та Еммануель Сеньє («Вандомська площа», «Венера в хутрі»).
 
Перша закрита прем’єра стрічки відбулася 3 вересня під час Венеційського міжнародного кінофестивалю, а в прокат фільм потрапить у листопаді цього року.  
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage