Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Зірковий борщик
Чому каша корисна і чому неможна їсти золото розповіла відома письменниця Зірка Мензатюк на зустрічі зі школярами. Під час 7. Львівського міжнародного дитячого фестивалю авторка разом з ілюстраторкою Олесею Магеровською та головним редактором «Видавництва Старого Лева» Мар’яною Савкою презентували збірку казок «Зварю тобі борщику».
 
На зустрічі лауреат премії ім. Лесі Українки Зірка Мензатюк розповіла, як народжуються казки. Виявляється, одна з історій, які увійшли до збірки, з’явилась під час готування вареників. З цього і почалася книжка. Письменниця згадувала, як зраділа, побачивши ілюстрації Олесі Магеровської до своїх творів: «Саме такими й мали бути і відьма, і млинцева хата, і вовк, і Олеся з Івасем. Художниця так добре відчула казки мабуть тому, що вони трохи про неї. І ілюстраторку, і головну героїню звуть Олеся».
 
Поговорили про творчість Зірки Мензатюк та Олесі Магеровської, почитали казки та навіть знайшли серед гостей третьокласника, якій не тільки чудово пише вірші, а вже встиг випустити свою власну невеличку збірку. Хто знає, може це майбутній автор «Видавництва Старого Лева»?
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage