Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Зіркова презентація «Нових казок під подушку»
Сьогодні у львівській «Копальні кави» автори «Нових казок під подушку» презентували книгу дітям із будинків сімейного типу.  Зіркові гості представили різдвяну новинку від «Видавництва Старого Лева» та «Львівської хвилі» більш, ніж 30 діткам із різних міст Львівщини.
 
У презентації взяли участь Славко Нудик із «Піккардійської терції», Тарас Тополя з гурту «Антитіла», Остап Панчишин з гурту «Патриція», співачка Наталка Карпа, а також  Андрій Антонюк та Олег Михальчук (Доцик) із «Львівської хвилі».  Автори не лише розповіли юним читачам, як писали різдвяні казки, але й поговорили про чудо, добро та подарунки, співали та веселилися.
 
 
 
 
«Знаєте, бувають моменти, коли важко, - розповідає Доцик, автор казки «Усьому свій час, Або палка молитва». -  Але якщо подумати, є люди, які живуть значно важче. І от в моїй казочці про це і про те, що треба бути задоволеним усім, що маємо, і не забувати молитися Богу».
 
Заінтригував читачів розповіддю про свою казку і Тарас Тополя: «Насправді, головне мріяти і щось хотіти. Моя казка називається «Якщо захотіти». Потрібно в своїх бажаннях враховувати не тільки те, що хочу я. Нам завжди багато чогось хочеться, кожної хвилини наші бажання змінюються. Не скажу багато, але казка моя про те, щоб думати про потреби близьких, друзів, родичів, тих, хто хоче і може допомогти мені стати щасливим і успішним.  Сподіваюсь, і ці казки принесуть Вам щастя, тепло і світло».
 
    
 
 
«Мені дуже сподобалась ідея написати казку. Взагалі казки і дитинство це такий чудовий і особливий вимір. Писалося не легко, бо  писати довелось у липні, коли сонце і спека, хочеться на море, - зізнається Наталка Карпа. – А тут потрібно абстрагуватися і писати про Різдво. Але все ж таки намагалася уявити картинку з дитинства. І основним було те, що це має бути добра казка. А головні персонажі і місця у моїй казці – з реального життя.
 
А от Андрій Антонюк розповів, що його казка – про сина: «Казка писала дуже довго. Мене просили ще минулого року, але мені,  як спортивному журналісту, було дуже важко писати саме казку, - сміється. - Але я згадав, що мій молодший син день і ніч міг проводити на карусельці із коником  на верхівці, що в центрі міста, згадав, наскільки він любить коней.  І написав таку казку «Диво перед Різдвом», коли коник на карусельці оживає і катає хлопчика містом».
 
 
    

 

А наостанок, коли зіркові гості спілкувалися із журналістами, Старий Лев вручив діткам у подарунок «Нові казки під подушку». Тож тепер ці новорічно-різдвяні оповідки будуть у домівці та серці не одного читача.
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage