Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Зірка Мензатюк відвідала Полтаву
У середу, 19 листопада, дитяча письменниця Зірка Мензатюк провела серію зустрічей із читачами у полтавській Бібліотеці-філіалі №4 (вул. Фрунзе, 141). Друзям Старого Лева Зірка Мензатюк відома за книжками «Казочки-куцохвостики», «Зварю тобі борщику», «Таємниця козацької шаблі», «Київські казки», «Ангел Золоте Волосся», «Як я руйнувала імперію».
    
 
Разом з юними прихильниками творчості пані Зірки читали книги авторки, ділилися враженнями та говорили про все-все. Адже Зірка Мензатюк не лише створює чудові твори для дітей різного віку, але й легко знаходить спільну мову з дітьми.
Поділилась враженнями від зустрічі з Зіркою Мензатюк бібліотекар Ганна Панюта: «Зірка Мензатюк і колег, і читачів, дорослих та малих, просто закохала в себе. Гарна, мудра, ерудована, прекрасний оповідач, пані Зірка захопила так наших читачів, що всі зустрічі із запланованих 30-45 хв. затримували авторку на годину з хвостиком. Скільки радощів у дітей! Пані Зірка прекрасна не тільки письменниця, а й вихователька та вчитель».

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage