Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Журнал «The New Yorker» опублікував невідоме раніше оповідання Ернеста Гемінґвея!
Чудові новини для шанувальників Ернеста Гемінґвея: одне із його оповідань нещодавно у бібліотеці Джона Ф. Кеннеді у Бостоні знайшов онук письменника Шон, а журнал «The New Yorker» опублікував його на своєму сайті для всіх охочих почитати.
 
Твір під назвою «Погоня як щастя» (Pursuit As Happiness) розповідає про друзів, що намагаються упіймати величезну рибу – «найбільшого марліна, який коли-небудь плавав в океані». Ці історія перегукується з однією із найвідоміших книг Гема – «Старий і море».
 
Шон Гемінґвей припускає, що це оповідання було створене між 1936 та 1956 роками. «Можливо, на цю історію автора надихнула риболовля влітку 1933 року, коли і розгортаються події оповідання, але, вважаю, що в основу лягло кілька різних подій, які автор прикрасив вигаданими моментами», – зазначає він.
 
Відомо, що твір планують додати в оновлене американське видання повісті «Старий і море».
 
Нагадаємо, українською у «Видавництві Старого Лева» вийшло кілька книг Ернеста Гемінґвея, серед яких «Старий і море», «Прощавай, зброє», «Переможцю нічого не дістається», «Фієста. І сонце сходить» та ін. А також біографія письменника «Ернест Гемінґвей. Артефакти з життя».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage