Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книжка «Котик, Півник, Шафка» Олександра Михеда, проілюстрована Женею Полосіною, визнана однією з найкрасивіших книжок у світі! Ілюстраторка Женя Полосіна серед списку переможців Шостого міжнародного конкурсу ілюстрованих книжок NAMI CONCOURS 2023, її відзначили у номінації Green Island Award!

Nami Concours був засновавний у 2012 році та всі ці роки має на меті покращити якість ілюстрації загалом та ілюстрованих книжок зокрема, запропонувати ширші можливості для ілюстраторів з усього світу, допомогти митцям представити свої роботи на міжнародній сцені та надихнути ілюстраторів зі всього світу створювати високоякісні мистецькі шедеври. Як зазначають організатори, у цьому конкурсі стабільно беруть участь представники з 90 країн завдяки справедливому та об’єктивному процесу суддівства.

Вітаємо з перемогою!




Про книгу «Котик, Півник, Шафка»

Котик, Півник і Шафка наче й казкові, але водночас дуже справжні – врятовані й збережені у зруйнованій російськими обстрілами Бородянці під Києвом. Готові боротися і попереджати про небезпеку, у цій казці вони оберігають всесвіт однієї родини – бабусі Лізи, дядька Андрія і онуки Соні – родини, яка покоління за поколінням циклічно проживає історію і врешті стає сильнішою, ніж будь-коли. Нагріта теплом дідусевих рук Шафка, подарований на свято Півник і врятований Котик втілюють силу й незламність, бережуть рід і дарують надію. Це надія на майбутнє, у якому рани будуть заліковані, але пам’ять про скоєне зло житиме у віках. У майбутньому, після нашої перемоги.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage