Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Збірка «Оптика Бога» – серед фіналістів конкурсу «Книжка майбутнього»!
Поетична збірка Мар’яни Савки «Оптика Бога» з ілюстраціями творчої майстерні «Аґрафка» (Романа Романишин і Андрій Лесів) потрапила до фіналістів конкурсу «Книжка майбутнього». Книгу відзначили у номінації «Експеримент у папері», збірка посіла третє місце.
 
Мар’яна Савка у книжці «Оптика Бога» пропонує читачеві зазирнути всередину людської душі, віднаходячи свою власну оптику, якою можна побачити людину з її тривогами і страхами, втратами, болем, пошуками себе, потребою говорити та слухати, а головне – з глибоким прагненням любові.
 
Слова мають сенси, які не відразу можливо відчитати розумом. А малюнки Романи Романишин та Андрія Лесіва ховають таємниці, яких не бачить око. Якісь таємниці і знаки все-таки можна  розгадати – якщо взяти червоний фільтр і подивитися через нього на малюнок.
 
Конкурс «Книжка майбутнього» цьогоріч вручається вдруге в межах фестивалю Book Space і відзначає інноваційні книги. У номінації «Експеримент у папері» обирають книги, які експериментують із традиційною формою (з форматом, версткою, структуруванням тощо).
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage