Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Сьогодні економісту, громадському діячу й одному з найвідоміших у світі українців Богдану Гаврилишину виповнилося б 95 років. Саме в цей день ми хочемо поділитися з вами тим, що зовсім скоро в книгарнях з’явиться нове видання книги спогадів Богдана Гаврилишина «Залишаюсь українцем»!

Доповнене видання автобіографічної книжки у новому художньому оформленні виходить завдяки Фонду родини Богдана Гаврилишина та «Видавництву Старого Лева».

«Цей рік є дуже знаковим для України, адже нещодавно ми святкували річницю Незалежності. Знаковим цей рік є і для Фонду родини Богдана Гаврилишина, адже в жовтні відомому економісту, меценату та візіонеру Богдану Гаврилишину виповнилося б 95 років, — розповідає директорка Фонду родини Богдана Гаврилишина Олена Бекреньова. — Ми думали, як відзначити цю дату і вирішили створити живу книгу. Перевидати мемуари пана Богдана, але доповнити їх мультимедійними матеріалами, документальними кадрами та відео, які роблять портрет особистості об'ємним. За фактами і досягненнями ця книга покаже життєрадісну людину, яка вірила в людей і любила життя. Пан Богдан був великим патріотом України і вмів змінювати світ навколо. Він хотів розповідати власну історію, щоб інші теж повірили в свої сили, мріяли буйно, вчилися і діяли. До слова, дуже приємно, що від цього року 19 жовтня, в день народження Богдана Гаврилишина, в Україні відзначатимуть День відповідальності людини».

Богдан Гаврилишин однозначно був із тих, кого називають людиною-епохою. Його постать є надзвичайно важливою і знаковою зокрема й для людей, які працюють у «Видавництві Старого Лева». Наша команда пишається, що ми працювали над цим виданням, яке скоро зможе прочитати кожен із вас.

«У далекому 2011 році я мала особисту зустріч із Богданом Гаврилишиним. Він одразу мене вразив. Не зважаючи на свій вік сеньйора, він мислив надзвичайно чітко, масштабно і молодо, — ділиться співзасновниця та головна редакторка «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка. — Я вважаю, що такі люди як Богдан Гаврилишин зустрічаються раз на століття. А коли такі постаті залишають після себе помітний слід і цілу когорту послідовників, то це справді перемога. Книжка «Залишаюсь українцем» — це праця і досвід цілого життя Богдана Гаврилишина. Це українська мотиваційна книга, яка дуже різних за віком людей зможе об’єднати довкола ідеї проактивного та свідомого творення власного майбутнього».

Богдан Гаврилишин — український економіст, громадський діяч, меценат, член Римського клубу, іноземний член НАН України, співзасновник Європейського форуму з менеджменту у Давосі (тепер Світовий економічний форум), радник кількох президентів України, один із найвідоміших діячів української скаутської організації «Пласт» і один з найвідоміших українців у світі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage