Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Захоплива торба: 10 дитячих книжок для сімейної відпустки
Книжки для дітей, які ми беремо з собою у відпустку, це в першу чергу книжки для того щоб розрадити у нудній подорожі, зайняти увагу дитини на час, необхідний для мікроперіоду відновлення батьківських внутрішніх ресурсів: на півгодини, краще, звісно, на годину. Такі книжки серед чудових новинок українських видавництв є!
 
Татьяна Гордиенко, WoMo
 
Гільда і троль
Люк Пирсон, «Артбукс»
 
Комікси — це оптимальний баланс між текстами та малюнками для маленьких читачів. Гільда — смілива дівчинка з блакитним волоссям, яка має справу з морськими духами, велетнями, лісовиками й тролями. Пригоди, пригоди, ще більше пригод. І це тільки перша книжка з успішної серії: «Гільда» отримала кілька престижних книжкових відзнак, а восени на Netflix відбудеться прем’єра мультсеріалу за мотивами коміксу.
 
Мій віммельдень
Світлана Гриб, «Артбукс»
 
Віммельбухи — чарівні книжки, які дарують дітям і дорослим спокій, тишу, зосередженість та радість від якісно виконаних завдань. Залежно від віку та вдачі вашої дитини, вона може або спокійно бавитися книжкою сама, або залучати вас до розглядання малюсіньких деталей. З цієї книжки діти дізнаються безліч корисних речей про здоровий спосіб життя, безпеку та хороші звички.
 
Екокнига. Зберегти ліс
Г. Булгакова, «Ранок»
 
Сама книжка зроблена з переробленого паперу, тобто при її виготовленні жодне дерево не постраждало. Ще б пак! Це книжка для тих, хто хоче врятувати ліс і дізнатися про його життя: рослини, тварини, закони існування екосистем. У книжці є завдання, які уважна дитина буде виконувати, вивчаючи той чудовий зелений простір, який ми маємо зберегти для наступних поколінь. Після успішного виконання завдань юний дослідник стане найкращим екогероєм в історії!
 
 
Оксана Була, «Видавництво Старого Лева»
 
От, власне, ліс — це не тільки екосистема, це найдавніше і найчарівніше місце пригод, місце, де мешкають дивні істоти. Наприклад, туконі. Їх там ціла компанія, у кожного свій характер, своє завдання у лісі — саме тому вони дуже заклопотані і їх важко побачити. Ця книжка-картинка вийшла зовсім недавно, а вже у топі продажів видавництва.
 
Ульф Старк, «Видавництво Старого Лева»
 
Ульф Старк — один з найулюбеніших оповідачів добрих і мудрих історій для дітей і про дітей. Чи може людина дійсно когось кохати, якщо їй тільки 12 років? Може, але іноді вона ще не вміє це показати. Перед вами повість про перше кохання, яке з`ясовує, що любити по-справжньому — це пізнати чиюсь душу, а любити музику — це грати серцем.
 
Зося з вулиці Котячої на канікулах
Агнєшка Тишка, «Видавничий дім «Школа»
 
Канікули без комп’ютерів та планшетів, канікули для того, аби нарешті ввімкнути фантазію на повну. Ця книжка — продовження пригод рішучої Зосі та її шаленої сімейки. Зося — хороша подруга і для хлопців, і для дівчаток, всім буде цікаво дізнатися про все, що її тішить, засмучує, дивує і вражає.
 
Дрімучий ліс
Анастасія Лавренішина, «Фонтан казок»
 
Знову чарівний ліс, а в ньому найголовнішою вважають Стару — страшну рогату чаклунку, у якої живе дівчинка Уляна, яка нічого не знає про свою родину, про те, хто вона насправді. У Дрімучому лісі є закутки, куда навіть могутній відьмі немає ходу. І ось в лісі починають відбуватися дивні речі, з якими може впоратись тільки Відьомська книга, яку має принести Старій дівчина Уляна, яка піде у найпотаємніший закуток лісу і дізнається багато чого про себе і свою силу. Чудове фентезі для підлітків.
 
Рубін в імлі
Філіп Пулман, «Nebo BookLab Publishing»
 
Філіп Пулман — автор бестселера для підлітків «Північне сяйво» та багатьох інших книжок, які виховують у дітях вміння дружити, любити, бути щирими та справедливими. «Рубін в імлі» — перша частина тетралогії «Таємниця Саллі Локгарт». Саллі зовсім не схожа на інших дівчат своєї епохи — вона безстрашна, вправна і готова до дій. Після втрати батька Саллі лишається у туманному Лондоні сама і, що ще гірше, їй загрожує небезпека…
 
Що робити, коли… (частина 2)
Людмила Петрановська, «Віват»
 
Людмила Петрановська — сімейний психолог та видатний автор книг для батьків. У видавництві «Віват» нещодавно вийшла друга частина її бестселеру для дітей «Що робити, коли…». «Іноді від тебе залежить майже все. Наприклад, ніхто краще за тебе не зможе НЕ висовуватися по пояс у вікно. І нічия допомога в тому, щоб НЕ пустувати із сірниками, тобі теж не потрібна. Тут і самому можна чудово впоратися. Насправді, щось можна зробити майже завжди. Іноді це щось дуже просте — наприклад, вчасно покликати тата. Іноді найважливіше чогось не робити — наприклад, не бігти стрімголов. В одних ситуаціях потрібно щось знати, у других — щось уміти, у третіх головне — набратися терпіння. Ось про це і йдеться в цій книжці. Про те, які бувають у світі небезпеки, як їх упізнати і що робити, замість того, щоб просто боятися».
 
Ігрова йога
Лорена В. Паджалунга, «КМ-Букс»
 
Йога — це там де не скачуть і не бісяться, йога — це зосередженість, уважність, правильне дихання, гарна постава, йога — це здоров`я. Як навчити її наших непосидючих дітей? У цьому допоможе не просто симпатична книжка, а плід тривалої практики і наукового підходу. Лорена В. Паджалунґа (Свамі Праґья Чаксу Сарасваті) — тридцять років тому одержала від свого вчителя Свамі Сатьянанди зі школи йоги Бігар у Мунґері (Індія) завдання — навчати йоги дітей. Зараз вона викладає йогу в лабораторії GiocaYoga® на факультеті педагогіки Міланського університету «Бікокка».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage