Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

За книжкою Террі Пратчетта створять анімаційний фільм
За гумористичним фентезі Террі Пратчетта The Amazing Maurice and his Educated Rodents (Дивовижний моріс та його вчені гризуни) знімуть анімаційний фільм. Про це повідомляє видання Variety.
 
 
[[book_id=15606 float_left]]
Це буде перший повнометражний мультфільм за мотивами книг Террі Пратчетта. Над мультфільмом працюватиме німецька студія Ulysses Filmproduktion спільно з ірландською компанією Cantilever Media.
 
Сценарій екранізації вже готовий — його написав Террі Россіо, який працював над такими проектами, як «Шрек», «Скарби нації» і «Пірати Карибського моря». За образи персонажів відповідає Картер Гудріч, який займався дизайном персонажів мультфільмів «Рататуй» і «Монстри на канікулах». Режисером виступить Тобі Генкель. До цього він зняв «Тріо в пір’ї» і «Тор: Легенда вікінгів».
 
Сюжет роману навіяний легендою про Гамельнском щуролова. У центрі історії розумні кіт Моріс і зграя щурів, які подорожують містами Дискосвіту світу в компанії хлопчика-дударя, і кожен раз влаштовують одну й ту ж аферу. Щури роблять навалу на місто, а потім хлопчик «рятує» місцевих жителів від гризунів. Роман був написаний у 2001 році й приніс Пратчетту медаль Карнег.
 
Повідомляється, що бюджет майбутнього анімаційного фільму складе близько 17 мільйонів доларів, а прем’єра запланована на початок 2022 року.
 
Раніше повідомлялося, що телеканал NBC збирається зняти серіал за мотивами роману Дена Брауна «Втрачений символ». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.а книжкою Террі Пратчетта створять анімаційний фільм

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage