Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

За «Антомімами» створять інтерактивну гру
Кумедні монстри-антоміми, герої книжки «Антоміми» творчої студії «Аґрафка» стануть персонажами інтерактивної гри для малят. Компанія «Smart Adventure», яка втілює проект у життя, обіцяє впоратися з роботою до вересня.
 

«Там цілий ряд додаткових фішок із антомімами – можливість самому сконструювати власного міма, погратися з існуючими парами мімів і т. д.», – діляться новинами художники Андрій Лесів і Романа Романишин.
 
«Це не інтерактивна книжка, їх нам робити нецікаво, – розповідає менеджер проекту Євген Шимальський. – Це радше книжкові персонажі, що “оживають” в історії, написаній спеціально для гри. Гра дає більше простору для маневрів, оскільки можна зробити сцени й персонажів анімованими, подати їх у більш інтерактивній формі, але водночас гра висуває більше вимог до продукту».
 
«У грі “Антоміми” є міні-історія, ігровий процес, у ході якого дитина допомагає персонажам знайти свої імена, – додає Шимальський. – У книжці читачам пропонують домалювати кількох персонажів самому, тоді як у грі використовується конструктор: можна збирати сотні різних монстрів із наборів вух, очей, рук, одягу тощо».
 
Як розповіли БараБуці у «Smart Adventure», український ринок інтерактивної дитячої продукції малий, проте росте. Тож орієнтуються розробники переважно на США, Європу, Китай. У планах – створення освітньої платформи, основна мета якої – тримати батьків «у курсі» того, що робить дитина на планшеті і як навчальні ігри допомагають їй розвиватися.
 
Нагадаємо, що «Антоміми», книжка-картинка Андрія Лесіва та Романи Романишин, вийшла влітку 2014 року у «Видавництві Старого Лева». Це лінгвістична книжка-гра для дітей про антоніми – слова, що мають протилежні значення.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage