Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Юлія Міщенко: «Все у цьому світі просто: радій, люби, будь вдячний»
У рамках проекту Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» головний редактор «Видавництва Старого Лева» та співачка, кіносценаристка Юлія Міщенко говорили про любов як основну життєву цінність. Це п’яте відкрите інтерв’ю проекту. До того Ольга Герасим’юк розповіла про важливість рівності, Зоя Казанжи – про вагу незалежності, Ірина Снітинська розмірковувала про цінність життя, Лариса Денисенко - про місце справедливості у суспільстві. Проект триватиме до кінця року, після чого усі інтерв’ю з дванадцятьма відомими жінками сформують однойменну книгу. Подаємо до вашої уваги вибірку з розмови. 
 
«Сім’я – найскладніше коло стосунків з усіх можливих. Коли ми були юні, то мали період ідеалізації дружби.  Дружба була центром нашого всесвіту. Тоді Віктор Неборак казав нам, що все зміниться, на перше місце вийде сім’я. Ми обурювалися: «Та що цей Неборак знає!».  Але сім’я таки виявилася найважливішим і найскладнішим колом стосунків».
 
«Діти – любов у чистому вияві. Коли народився Марко, подумала:  Боже, чому я не зробила цього раніше?».
 
«Основна концепція християнства – любов і закон. При цьому любов завжди має перевагу».
 
 
«Любов – базова енергія, на якій тримається цей світ. Інколи нам може здаватися, що любов випромінює хтось чи щось. Але насправді вона не приходить ззовні -  любов у нас самих, носимо її світло зі собою повсякчас. Просто ми, наче світлячки, у різні періоди життя то сильніше випромінюємо її, то слабше».
 
«Любов потрібно віддавати. Вона як вода: якщо її зачинити – ризикуєш зігнити зсередини».
 
«Образа – це неприйняття того, що може бути інакше. Це відкидання протилежних думок, ситуацій, інших людей. Але, насправді, ображаючись, ми караємо не їх, а лиш самих себе».
 
«Живу з відчуттям того, як багато усього ще хотіла б зробити. Біологічний вік не відчувається, у душі ти завжди юна. І часом мені навіть здається, що мій син (Марко, 7 років) набагато мудріший».
 
 
«Усі мої найбезумніші мрії збуваються. Якось мені захотілося мати маленьке козеня. Саме через цю мрію тепер біля мого будинку бігає цап Річчі. Взагалі, приватний будинок з квітником і тваринками навколо – це моя дитяча мрія. Це те, що дає мені енергетичний «feedback».  Піклуватися про усе це, радіти цьому також є виявом любові».
 
«Любов – найкраща мотивація. Ніщо інше так не стимулює людей гуртуватися навколо спільної справи».
 
«Найважливіше місце на Землі – Львів. Це місто, яке мене зробило і виростило». 
 
«Маємо зрозуміти, що точка відповідальності у нас самих. Як тільки кожен візьме її на себе – світ стане відповідальнішим».
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage