Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Які книжки українці найбільше купували в 2017 році. Великий рейтинг
11 українських видавництв розповіли Еспресо, які книжки найбільше продавались в Україні в 2017 році
 
Видавництво Старого Лева
 
 
 
Захоплююча книжка-лабіринт, у якій можна «заблукати» надовго. Цей віммельбух створили Маруяма Чіхіро, Каміґакі Хіко та студія IC4DESIGN. Це – історія героя, перед яким постало важке завдання: знайти злодія. І зробити це йому доведеться у місті-лабіринті, яке пролягло крізь усі розвороти в книзі.
 
Детектив П’єр отримав нову справу. Містер Ікс викрав Камінь Лабіринту, який має силу перетворювати все в Опера-Сіті на лабіринти. Потрібно допомогти П’єру та його подрузі Кармен віднайти шлях у лабіринтах і зупинити Містера Ікс, доки не пізно.
 
У цій прекрасно ілюстрованій книзі-квесті треба шукати шлях у кожному фантастичному лабіринті, розпізнавати ключі, що ведуть до розгадки, та вирішувати спеціальні завдання, щоби стати героєм дня!
 
 
 
Емілія Дзюбак «Рік у лісі»
 
«Рік у лісі» – унікальний віммельбух для найменших, завдяки якому вони дізнаються безліч цікавого про те, як змінюється навколишній світ упродовж календарного року. Рослини і тварини, яких можна зустріти у лісі у різну пору, створила польська художниця Емілія Дзюбак.
 
«Рік у лісі» — це дванадцять картин про дванадцять місяців одного року. Кожен місяць — детально промальований «кадр» лісу з усіма його мешканцями, зображеними в різних ситуаціях, за різної погоди, вдень чи вночі. На першому і останньому розворотах — презентація мешканців лісу та інтелектуальна гра.
 
«Рік у лісі» розвиває увагу і спостережливість, стимулює логічне мислення, пошук причинно-наслідкових зв’язків, вміння оповідати, а передусім — гарантує чудову розвагу на багато-багато годин.
 
 
 
«Видавництво Старого Лева» розширило свою серію пізнавальних книг – у ній вийшла новинка Джейсона Р. Бріґґса «Python для дітей. Веселий вступ до програмування» у перекладі Олександри Гординчук. Ця книжка легко та невимушено допоможе вивчити основи однієї з сучасних мов програмування – Python, що завдяки простому і зрозумілому синтаксису особливо пасує для новачків.
 
Разом із «Python для дітей» крок за кроком, на простих та дотепних прикладах та з допомогою смішних завдань можна пізнати тонкощі мови Python. Також – навчитися використовувати основні елементи цієї мови – списки, функції, модулі, малювати вбудованими інструментами Python та анімувати зображення. А опісля навіть написати дві справжні комп’ютерні гри: забавку з м’ячем «Скок!» та бродилку «Містер Руки-палички біжить до виходу».
 
 
 
Генрі Марш не боїться визнати: лікареві вкрай важко бути чесним, вкрай болісно говорити про свої помилки. Його нова книжка «Ні сонце, ані смерть. Зі щоденників нейрохірурга» — надзвичайно особисті мемуари, що вражають відвертістю, мудрістю та літературною майстерністю.
 
Завершуючи свою майже сорокарічну лікарську кар’єру, автор бестселера «Історії про життя, смерть та нейрохірургію» розмірковує про сенс людського існування, про суть праці лікаря, труднощі професії й про те, чим може обернутися відчайдушне бажання продовжити пацієнтові життя за всяку ціну.
 
Генрі Марш — чудовий співрозмовник: випадки з хірургічної практики у Британії, Непалі, Україні перемежовуються яскравими та щемкими епізодами з його дитинства та юності, непересічними моментами професійного становлення та простими й водночас приголомшливо глибокими роздумами про те, що справді має значення.
 
 
Террі Пратчетт «Колір магії», Обкладинка: творча майстерня «Аґрафка»
 
«Колір магії» — перший роман із серії «Дискосвіт» майстра інтелектуального фентезі Террі Пратчетта. Написаний у 1980-х роках, роман пародіює штампи тогочасної фантастики і дотепними натяками, грою слів та жартами закладає основи неповторного Пратчеттового стилю, який у пізніших творах проявить себе витонченою гострою сатирою.
 
Роман відкриває один із циклів серії — «Ринсвінд» та є своєрідним ключем-підказкою до багатьох явищ Дискосвіту. Маршрут туриста Двоцвіта і його гіда Ринсвінда, чарівника-невдахи, малює своєрідну карту розмаїтого неозорого світу, з міфічними істотами, дивовижними рослинами, таємничими чарами й особливою ма­гією.
 
Якого ж кольору ця магія, чи справді світ плаский, чи можна змінити свою долю і втекти від Смерті, якщо ти всього-на-всього фігурка у настільній грі, і ставки вже зроблено?
 
Повний текст – на сайті Еспресо  
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage