Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Як створити книжку власноруч?
Під час «Книжкового арсеналу» художниця Віолета Борігард та письменниця Зірка Мензатюк провели для дітей чудовий майстер-клас: «Як створити книжку?». Дітки, які завітали на це творче заняття, мали змогу відчути себе письменником, ілюстратором та видавцем в одній особі. Користуючись заготовками, які для них підготували художниця і письменниця, вони розрізали сторінки, зшивали книжечку в одне ціле, вигадували власну історію про смугастого кота, який шукав собі господаря, та ілюстрували її.
 
Смугасті коти у дітлахів були і фіолетово-зелені, і з сумочкою у вигляді бантика, і в капелюшку з пропелером, щоб можна було літати. Жили вони і в замках, і в будиночках, і багатоповерхівках. Прокидалися їхні коти спозаранку і через те, що їх будив будильник, і тому, що їм приснився кошмар, і тому, що під вікнами зазвучала труба з барабанами...
 
Під час цієї зустрічі було стільки сміху, веселощів і доброго настрою, стільки творчих думок та емоцій!!! Приємно і те, що ці діти люблять і читають книжки Старого Лева, знають і люблять Зірку Мензатюк і хочуть, щоб книжечки, які створюють вони, були схожі на старлевівські.
 
Майстер-клас організовували «Видавництво Старого Лева» разом із Arctic Paper.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage