Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Як писати для дітей? Стартує безкоштовний онлайн-курс
На що слід звертати увагу при написанні книг для дітей? Як зробити твір більш глибоким? Яким жанрам варто віддавати перевагу у дитячій літературі? Відповіді на ці та інші питання автори-початківці матимуть нагоду дізнатися в рамках безкоштовного онлайн-курсу «Написання для юних читачів: відкриваємо скриню скарбів».
 
У рамках навчання на слухачів чекають понад 60 відеолекцій, онлайн-читання, робота з експертами та участь всесвітньо відомих авторів дитячих книг. Під час курсу кожен зможе проаналізувати важливі для нього твори, зрозуміти їх культурне значення та те, як книги формують особистість автора. Також ознайомитися з основними елементами твору для дітей (персонажі, структура, сюжет, тема, мова тощо), вдосконалити письменницьку майстерність. Врешті – розробити чіткий план для формування себе як автора книг для юних читачів.
 
Курс, ініційований Освітнім фондом співдружності (Британія), який займається розширенням освітніх можливостей для дітей, стартує 10 липня. Його тривалість – 5 тижнів. Викладатимуть лекції автори Девід Гіл та Марія Джил, а також науковець Алекс Александроу.
 
Записатися на курс можна за цим посиланням. 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage