Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Як книжки єднають людей
Ось вони – справжні книголюби. Близько 250 англійців сформували «людський ланцюг», щоб допомогти місцевій книгарні «October Books» в Саутгемптоні переїхати в нове приміщення, що крамниця була змушена зробити через неспроможність сплачувати високу орендну плату.
 
 
Книгарня «October Books» була заснована 1977 року, і останні 15 років знаходилася в одній і тій самій будівлі. Проте нещодавно власники крамниці заявили, що змушені переїхати, адже орендна плата, що раптово зросла, є непідйомною для них. Книгарня оголосила про проблеми з фінансуванням та попросила допомогти зібрати кошти для купівлі нового приміщення.
За певний час коштами добровольців та кредитів книжковий магазин зібрав 487 800 фунтів стерлінгів (понад 600 тисяч доларів) для придбання колишньої будівлі банку «NatWest», а потім закликали допомогти з переїздом. Добровольці з усього міста зібралися, щоби перевезти понад 2000 книг у будівлю за 150 метрів від попереднього приміщення.
 
 
«Це була величезна демонстрація підтримки та єдності, аби допомогти нам переїхали, і це неймовірно зворушливо. Ми є частиною громади та підтримуємо її, і дійсно приємно бачити, що це взаємно», – сказав Клар Діапер, працівник книжкового магазину.
 
Яні Франк, який брав участь у людському ланцюзі, зауважив: «Це дивовижно. Сила єдності гуртує людей разом для досягнення чогось подібного. "October Books" дійсно молодці».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage