Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

До Національного тижня читання, що триває з 4 по 10 грудня, Український Інститут Книги разом із Kyiv Book Weekend провели опитування книгарень щодо найпопулярніших книжок, які мали найвищі рейтинги з продажу у 2023 році. 

Перелік бестселерів цього року було складено в чотирьох номінаціях: найпопулярніша українська класика, найпопулярніші книжки сучасних українських авторів, найпопулярніші переклади та найпопулярніші книжки для дітей.

І ми поспішаємо поділитися новиною, що найпопулярнішою книгою українських авторів стала книга Ілларіона Павлюка «Я бачу, вас цікавить пітьма»!

Про книгу: 

Київського кримінального психолога Андрія Гайстера відправляють консультантом у богом забуте селище Буськів Сад. Зимової ночі там зникла маленька дівчинка. А ще там водиться Звір — серійний маніяк, убивств якого тамтешні мешканці воліють не помічати... У цьому проклятому селищі, де все по колу і всі живуть життям, яке ненавидять, розслідування постійно заходить у глухий кут. Андрій вірить, що загублена дівчинка, попри все, жива і він її знайде. Але нікому, крім нього, це не потрібно.

 «Я бачу, вас цікавить пітьма» — історія про непробивну людську байдужість і пітьму всередині нас. Про чесність із собою й ціну, яку ми готові заплатити за забуття. Про гріхи, що матеріалізуються, і спокуту, дорожчу за спокій. 

Також у цій номінації більшість опитуваних книгарень відзначило ще дві книги, що виходили у Видавництві Старого Лева — це «Драбина» та «Спитайте Мієчку» Євгенії Кузнєцової!


Прочитати повний перелік книг та ознайомитися з усіма номінаціями можна за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage