Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Щойно з друкарні приїхала нова поетична книга письменниці, головної редакторки та співзасновниці «Видавництва Старого Лева» Мар’яни Савки «Навіки ніжні». До книги увійшло 77 віршів любові і віри, а оздобили збірку акварельні ілюстрації Мар’яни Савки.

Ця книга віршів має чітку внутрішню послідовність. Усі вірші тут охоплюють два роки — з серпня 2021-го до серпня ­2023-го. 

«Відчуваю, це найсильніша моя книжка, — каже авторка Мар’яна Савка. — Ілюструвала її я сама. Тут 77 віршів, написаних у період з серпня 2021 до серпня 2023. І за цими продатованими віршами можна відчитувати події цього божевільного часу. В цій книжці вся моя любов і ніжність, весь біль, уся віра — в нас. Я чекатиму запрошень від вас, у ваші міста. Бо я хочу нею ділитися».

978-966-448-291-9_1.pngКнига «Навіки ніжні» — це ніби цільний шмат життя — почуттів, передчуттів, болю, ненависті, розпачу, витривалості, терпіння, чекання, боротьби, любові, сили і ніжності. Так, ніжності, без якої неможливо вистояти, витерпіти. Ніжності, яка свідчить про цінність життя.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage