Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Виходу своєї книги радію більше, ніж прем’єрі телепрограми», - Костянтин Грубич
У рамках ХХІІ Форуму видавців відомий журналіст, телеведучий, викладач Київського національного університету культури і мистецтв Костянтин Грубич зустрівся зі студентами-журналістами Львівського національного університету ім. Івана Франка. Телевізійник, а віднедавна і автор «Видавництва Старого Лева», розповів студентам про свою роботу та про трансформацію журналістського досвіду у книгу. Адже сам Грубич цього року презентує свою дебютну книгу «Смачна країна», що побачила світ у ВСЛ.
 
Автор поділився секретами телекухні, привідкривши, зокрема, завісу над створенням «Смачної країни»: «Я, як автор проекту, хотів задовольнити своє его, потрапивши у кадр. Тож і передбачив у концепції передачі блок про поїздки в регіони та приготування тамтешніх стравНе вірте, коли телевізійники кажуть, що не мріють потрапити в кадр – це брехня».
Саме так і з’явився безцінний матеріал про кулінарні особливості усіх куточків України.  «Я йшов до видання цієї книги довгих десять років, упорядковуючи усі тексти, рецепти, поради, фотоархів, - поділився Грубич. – А зараз я отримую від цієї книги ще більше радості, аніж від прем’єри телепрограми. Це моє дитя. Через 100 років мене не буде, а «Смачна країна», сподіваюсь, стоятиме на кухонних полицях українців».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage