Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Видавництво Старого Лева» запускає гаражний розпродаж в онлайн-форматі!
Цієї весни Старий Лев не зможе зустрітись з читачами та письменниками на гаражному розпродажі. Проте традиція є традиція! Тож з 5 по 10 квітня видавництво проведе захід в онлайн-форматі на сайті starylev.com.ua. Старий Лев приготував для читачів понад 200 книг зі знижками до -70%. Частина зібраних коштів піде на закупівлю медичних масок та оновлення бібліотеки Львівського геріатричного пансіонату.
 
Що потрібно, аби взяти участь у гаражному розпродажі? Найперше — залогінитись або зареєструватись на сайті Старого Лева, адже акція діє для учасників системи лояльності Спільноти Старого Лева. А тоді перейти за посиланням на перелік книг і обрати улюблені Підморгує
  
Отримати книжки з «гаражки» можна буде двома способами: Новою поштою до відділення або кур’єром на адресу. Проте Старий Лев просить читачів пам'ятати і поставитись з розумінням до того, що в умовах карантину тривалість відправки ваших книжечок трохи збільшується — до 5 робочих днів.
 
Вже 6 років гаражний розпродаж має благочинну мету, і цього разу також — після завершення онлайн-акції 10 квітня частина коштів від продажу книг піде на закупівлю медичних масок та оновлення бібліотеки Львівського геріатричного пансіонату.
 
Загалом, відлік гаражних розпродажів Старого Лева ведеться від 26 квітня 2014 року, коли видавництво провело свою першу акцію – в межах Місяця інформування про аутизм. Тоді кошти були спрямовані на облаштування спортивного майданчика у школі-інтернаті, в якій діти з особливими потребами мають можливість отримати повну середню освіту. Під час другого розпродажу Старий Лев, логічно, збирав кошти на армію й потреби  поранених, які перебували на лікуванні у Львівському військовому госпіталі. Потім була заміна підлоги й опалення в бібліотеці-філії с.Івано-Франкове, куди автори видавництва приїздили з читаннями і розповіли про таку необхідність. Пізніше — на облаштування навчально-ігрової кімнати у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «Охматдит».
 
Тож приєднуймося до гаражного розпродажу. Давайте разом зі Старим Левом читати хороші книжки, підтримувати одне одного та хоча б трошки змінювати світ на краще Посмішка
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage