Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Видавництво Старого Лева» замінює поліетиленове пакування на паперове
Відтепер книги, які ви замовляєте онлайн, матимуть спеціальне паперове пакування (і зовсім троооошечки скотчу, аби коробка не розпалась). Також відвідувачі усіх книгарень Старого Лева у Львові, Києві, Дніпрі та Одесі зможуть упакувати придбані книги або сувеніри в еко-торбу Старого Лева, у власну торбинку або ж у безкоштовний паперовий пакет.

Нове картонне пакування вміщує від 1 до 5 книг. Також воно буває трьох форматів, залежно від розміру книг. Наприклад, вам буде зручно транспортувати і величезні «Карти», і невеликі «36 і 6 котів». Таке пакування компактне, захищає книги від пошкоджень, його легко здати на переробку й можна використовувати повторно. Зауважимо, це правило діє на покупки у мережі книгарень видавництва, включно з онлайн-книгарнею. Таким чином Старий Лев робить маленький, але важливий та усвідомлений крок до зменшення споживання поліетилену, який все ще дуже складно повторно переробляти в Україні.

Нагадаємо, до цього «Видавництво Старого Лева» експериментувало з пакетами, котрі швидко розкладаються, однак вирішили відмовитись від використання поліетилену в упакуванні книжкових відправлень.
 
Також хочемо зазначити, що деякі книги (подарункові видання або видання, для випуску якого дизайнери застосували дизайнерські поліграфічні матеріали) задля збереження цілісності і уникнення можливих пошкоджень під час транспортування, обтягнуті в один шар тонкої поліетиленової плівки. Однак наразі видавництво працює над альтернативною обгорткою для таких книг.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage