Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Видавництво Старого Лева» в Болонії!
«Видавництво Старого Лева» стало гостем головної світової події в царині дитячої літератури – Болонського міжнародного ярмарку дитячої книжки, який триває з 25 до 28 березня. Цьогоріч Україна вперше на офіційному рівні представлена на цьому почесному книжковому форумі. Старий Лев познайомить світ з українською дитячою книгою, українськими авторами та ілюстраторами.
 
«Вперше беремо участь у Болонському дитячому книжковому ярмарку, - розповідає головний редактор «Видавництва Старого Лева», письменниця Мар’яна Савка. – Маємо свій стенд, який оформили ілюстраціями наших художників і на якому презентуємо свої найкращі видання. Там же відбуваються наші приватні зустрічі з літагентами, видавцями, ілюстраторами. Привезли із собою англомовні каталоги нашого видавництва. Показуємо світові, що таке українська дитяча книга, яка вона. Розповідаємо про наших авторів та ілюстраторів, які за своїм рівнем не поступаються визнаним у світі майстрам. Також на Болонському ярмарку аналізуватимемо світовий ринок дитячої книги. Нам важливо розуміти, куди рухається світ, які тенденції, напрямки, стилі переважають у виданнях та літературі для дітей. Сподіваємося, що знайдемо щось цікаве для українського читача і придбаємо права на нові книги в сегменті для наймолодших».
 
Болонський дитячий книжковий ярмарок, який відбувається щорічно з 1964 року, називають alma mater дитячих видань у Європі. Це - не звичайний книжковий ярмарок, суть якого продати книжки «тут і зараз», а презентаційний форум, на який з’їжджаються видавці, літературні агенти, письменники, ілюстратори, редактори, перекладачі, бібліотекарі, книготорговці з усього світу, щоб себе показати та на інших подивитися. Саме тут демонструють найновіші тенденції у дитячому книговиданні, укладають угоди купівлі-продажу авторських прав, відкривають нові імена, як письменників, так і ілюстраторів.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage