Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Видавництво Старого Лева» – у журі конкурсу Unpublished Picturebook Showcase 2020
Дуже радісно отримувати перемоги у різних конкурсах, але ще більш приємно і відповідально потрапити до складу журі. Саме такій нагоди ми радіємо: цьогоріч «Видавництво Старого Лева» має честь стати одним із членів журі конкурсу невиданих книг-картинок!
Чільна ілюстрація – Kitty Crowther
Unpublished Picturebook Showcase – новий проєкт від dPICTUS, міжнародної платформи для видавців. Творці книг-картинок із усього світу можуть взяти участь у конкурсі, подавши свої ще неопубліковані проєкти для розгляду. Видавці з різних куточків планети у журі виберуть найкращі книжки. І поєкти із найбільшою кількістю голосів будуть представлені на презентовані онлайн сотням видавців зі спільноти dPICTUS. Так видавництва з усього світу зможуть проявити зацікавлення та придбати права на видання книг-картинок у своїй країні.
 
Також до журі конкурсу, що цьогоріч відбудеться вдруге, увійшли видавці з десятків інших країн: Польщі, Іспанії, Франції, Німеччини, Мексики, Португалії, Італії, США та ін. 2019 року участь у конкурсі взяло 350 учасників із 60 країн, врешті журі обрало 48 найкращих книг.
 
Дізнатися деталі та подати свою книжку-картинку на конкурс 2020 року можна до 25 липня на сайті Unpublished Picturebook Showcase.  
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage